Darıca GB’de Yakup Yıldırım dönemi

Spor 15.01.2020 - 14:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca GB’de Yakup Yıldırım dönemi

Darıca Gençlerbirliği U-19 takımının başına, uzun süre Gebzespor, Altyapı Koordinatörlüğü ve A takım antrenörlüğü görevlerinde bulunan tecrübeli isim Yakup Yıldırım getirildi. Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen, yaptığı açıklamada ''Sözümüz sözde kalmadı. Altyapı olmazsa olmazımız. Yakup hocamıza hoş geldin diyor, görevinde başarılar diliyorum'' dedi.  ALT YAPIYA DENEYİMLİ İSİM Darıca Gençlerbirliği altyapısında güzel işlere imza atılmaya devam ediliyor. Altyapıya verdiği önemle bölge kamuoyunun takdirini kazanan Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen, önemli bir ismi Darıca Gençlerbirliği U-19 takımının başına getirdi. Uzun süre Gebzespor Altyapı Koordinatörlüğü ve A takım antrenörlüğü görevlerinde bulunan tecrübeli isim Yakup Yıldırım, artık Darıca Gençlerbirliği U-19 takımının antrenörü oldu. Başkan Arif Gülen yaptığı açıklamada ''Yakup hocamız, bölge futbolu için önemli bir isim. Kendisini Darıca Gençlerbirliği'mizin U-19 takımının başına getirdik. Altyapı bizim her şeyimiz. En büyük amacımız altyapımızdaki futbolcuları, Darıca Gençlerbirliği A takımına ve Türk futboluna kazandırmak. Yakup hocamıza hoş geldin diyor, görevinde başarılar diliyorum'' dedi. 

Darıca Gençlerbirliği U-19 takımının başına, uzun süre Gebzespor, Altyapı Koordinatörlüğü ve A takım antrenörlüğü görevlerinde bulunan tecrübeli isim Yakup Yıldırım getirildi. Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen, yaptığı açıklamada ''Sözümüz sözde kalmadı. Altyapı olmazsa olmazımız. Yakup hocamıza hoş geldin diyor, görevinde başarılar diliyorum'' dedi. 

ALT YAPIYA DENEYİMLİ İSİM

Darıca Gençlerbirliği altyapısında güzel işlere imza atılmaya devam ediliyor. Altyapıya verdiği önemle bölge kamuoyunun takdirini kazanan Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen, önemli bir ismi Darıca Gençlerbirliği U-19 takımının başına getirdi. Uzun süre Gebzespor Altyapı Koordinatörlüğü ve A takım antrenörlüğü görevlerinde bulunan tecrübeli isim Yakup Yıldırım, artık Darıca Gençlerbirliği U-19 takımının antrenörü oldu. Başkan Arif Gülen yaptığı açıklamada ''Yakup hocamız, bölge futbolu için önemli bir isim. Kendisini Darıca Gençlerbirliği'mizin U-19 takımının başına getirdik. Altyapı bizim her şeyimiz. En büyük amacımız altyapımızdaki futbolcuları, Darıca Gençlerbirliği A takımına ve Türk futboluna kazandırmak. Yakup hocamıza hoş geldin diyor, görevinde başarılar diliyorum'' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.