Darıca G.B'den bir tır dolusu erzak yardımı!

Spor 13.04.2020 - 13:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca G.B'den bir tır dolusu erzak yardımı!

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü, koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması bulunan ve ihtiyaç sahibi ailelere temel gıda malzemelerinin bulunduğu bir tır dolu koliyi Kızılay Darıca Şubesi'ne teslim etti. Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen, ihtiyaç sahibi ailelere temel gıda malzemelerinin bulunduğu bir tır dolusu koliyi dağıtmaya başladıklarını açıkladı. Gülen yaptığı açıklamada, "Çok değerli Darıcalı hemşerilerimiz, Darıca G.B futbolcuları ve çalışanları olarak kendi içimizde başlattığımız ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere bir tır dolusu kumanya Darıca Kızılay aracılığıyla dağıtılacaktır. Biz bize yeteriz kampanyasına destek verdik, Darıca G.B ailesi olarak her zaman yüce milletimizin yanındayız” ifadelerini kullandı. https://www.facebook.com/1934DaricaGB/videos/2353173894973292/

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü, koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması bulunan ve ihtiyaç sahibi ailelere temel gıda malzemelerinin bulunduğu bir tır dolu koliyi Kızılay Darıca Şubesi'ne teslim etti. Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen, ihtiyaç sahibi ailelere temel gıda malzemelerinin bulunduğu bir tır dolusu koliyi dağıtmaya başladıklarını açıkladı. Gülen yaptığı açıklamada, "Çok değerli Darıcalı hemşerilerimiz, Darıca G.B futbolcuları ve çalışanları olarak kendi içimizde başlattığımız ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere bir tır dolusu kumanya Darıca Kızılay aracılığıyla dağıtılacaktır. Biz bize yeteriz kampanyasına destek verdik, Darıca G.B ailesi olarak her zaman yüce milletimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

https://www.facebook.com/1934DaricaGB/videos/2353173894973292/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.