Darıca G.B’nin rakibinde COVİD-19 şoku!

Spor 23.07.2020 - 10:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca G.B’nin rakibinde COVİD-19 şoku!

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Play-Off’ları oynatma ısrarı sonrasında ilk koronavirüs bulgusunun rastlandığı kulüp Darıca G.B’nin grubunda yer alan Muğlaspor oldu. Ege temsilcisinde COVİD-19 testi pozitif çıkan Teknik Direktör Hasan Şermet, bugün oynanacak olan Somaspor maçında takımının başında yer alamayacak. SEYFETTİN HOCA’NIN TESTİ NEGATİF Yardımcı antrenörlüğünü bir dönem Gebzespor formasını terleten Seyfettin Kurtulmuş’un yaptığı Muğlaspor'da, 51 yaşındaki teknik direktör Hasan Şermet'in koronavirüs testinin pozitif çıktığı bildirildi. Tomografisi çekilen Şermet'in, akciğer filminin çekileceği ve kan testi yapılacağı öğrenildi.  Hasan Şermet'in, yeşil-beyazlıların bugün saat 20.00'de oynayacağı Somaspor maçında takımının başında olamayacağı bildirildi. Takımda, yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyetteki diğer görevlilerin ve futbolcuların testlerinin ise negatif çıktığı belirtildi.  YAZIK, GÜNAH… Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz, teknik direktör Şermet'in 14 gün karantinada tutulacağını söyledi.  Daha önceki test sonuçlarının negatif çıktığını hatırlatan Kapiz, "Sadece hocamızın sonucu pozitif. Şermet, talimatlar gereği play-off maçlarında takımın başında olamayacak. Hocamızda herhangi bir rahatsızlık ya da belirti yok. Moralini yüksek tutmaya çalışıyoruz. Oyuncularımız Hasan hocamız için oynayacaklar. Buraya çok büyük zorlukları atlatarak geldik. Bunu da atlatacağız." ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Play-Off’ları oynatma ısrarı sonrasında ilk koronavirüs bulgusunun rastlandığı kulüp Darıca G.B’nin grubunda yer alan Muğlaspor oldu. Ege temsilcisinde COVİD-19 testi pozitif çıkan Teknik Direktör Hasan Şermet, bugün oynanacak olan Somaspor maçında takımının başında yer alamayacak.

SEYFETTİN HOCA’NIN TESTİ NEGATİF

Yardımcı antrenörlüğünü bir dönem Gebzespor formasını terleten Seyfettin Kurtulmuş’un yaptığı Muğlaspor'da, 51 yaşındaki teknik direktör Hasan Şermet'in koronavirüs testinin pozitif çıktığı bildirildi. Tomografisi çekilen Şermet'in, akciğer filminin çekileceği ve kan testi yapılacağı öğrenildi.  Hasan Şermet'in, yeşil-beyazlıların bugün saat 20.00'de oynayacağı Somaspor maçında takımının başında olamayacağı bildirildi. Takımda, yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyetteki diğer görevlilerin ve futbolcuların testlerinin ise negatif çıktığı belirtildi. 

YAZIK, GÜNAH…

Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz, teknik direktör Şermet'in 14 gün karantinada tutulacağını söyledi.  Daha önceki test sonuçlarının negatif çıktığını hatırlatan Kapiz, "Sadece hocamızın sonucu pozitif. Şermet, talimatlar gereği play-off maçlarında takımın başında olamayacak. Hocamızda herhangi bir rahatsızlık ya da belirti yok. Moralini yüksek tutmaya çalışıyoruz. Oyuncularımız Hasan hocamız için oynayacaklar. Buraya çok büyük zorlukları atlatarak geldik. Bunu da atlatacağız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.