19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca G.B’ye Mersinli hakem!

Spor 23.09.2020 - 17:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca G.B’ye Mersinli hakem!

Merkez Hakem Kurulu(MHK), Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin Cumartesi günü sahasında Fethiyespor ile oynayacağı maça Mersin bölgesi hakemlerinden Alirıza Altunbakır’ı atadı. Altunbakır’ın yardımcılıklarını yine Mersin bölgesinden Mehmet Saldıraner ve Yasin kılıç yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Burak Doğru görev yapacak. 5 MAÇTA 1 KEZ KAZANDIK Mersinli hakem daha önce 1 kez orta hakem olarak 4 kez da dördüncü hakem olarak toplamda 5 kez sarı yeşilli ekibimizin maçlarında görev yaparken, temsilcimiz bu maçlarda 1 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı. Altunbakır’ın orta hakem olarak görev aldığı 2018-19 sezonundaki maçta o dönem 2.Lig’de mücadele eden Darıca G.B deplasmanda Bandırmaspor’a 4-0 yenilmişti.

Merkez Hakem Kurulu(MHK), Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin Cumartesi günü sahasında Fethiyespor ile oynayacağı maça Mersin bölgesi hakemlerinden Alirıza Altunbakır’ı atadı. Altunbakır’ın yardımcılıklarını yine Mersin bölgesinden Mehmet Saldıraner ve Yasin kılıç yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Burak Doğru görev yapacak.
5 MAÇTA 1 KEZ KAZANDIK
Mersinli hakem daha önce 1 kez orta hakem olarak 4 kez da dördüncü hakem olarak toplamda 5 kez sarı yeşilli ekibimizin maçlarında görev yaparken, temsilcimiz bu maçlarda 1 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı. Altunbakır’ın orta hakem olarak görev aldığı 2018-19 sezonundaki maçta o dönem 2.Lig’de mücadele eden Darıca G.B deplasmanda Bandırmaspor’a 4-0 yenilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.