Darıca gol orucunda!

Spor 21.01.2020 - 11:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca gol orucunda!

Yeni teknik direktörü Selahattin Dervent yönetiminde ligin ikinci yarısına 2’de 0’la başlayarak puan alamayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de moraller bozuk. Gol yollarındaki soruna bir türlü çare bulamayan sarı yeşilliler, üst üste 6’ncı maçında da rakip fileleri sarsamayarak adeta gol orucuna girdi. Ligde oynadığı son 10 maçta yalnızca 3 gol atarak sıkıntılı bir süreç geçiren temsilcimiz, kötü tabloyu bir an önce unutturmak istiyor. AŞAĞIDAKİLER KAZANIYOR Ligin alt sıralarında yer alan takımların çıkışa geçerek üst üste puan toplamalarının tedirginliğini yaşayan sarı yeşilliler, Pazar günü evinde oynayacağı Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçını kazanarak yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Ligin ilk yarısında rakibini 4-1 yense de, devre arasında kadrosuna takviyeler yapan ve nitekim ligin ikinci yarısında oynadığı Bayrampaşa ve Somaspor maçlarından 4 puan çıkaran Malatya temsilcisi karşısında tek düşüncesi 3 puan olacak Dervent’in talebeleri, kazanarak nefes almak istiyor.

Yeni teknik direktörü Selahattin Dervent yönetiminde ligin ikinci yarısına 2’de 0’la başlayarak puan alamayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de moraller bozuk. Gol yollarındaki soruna bir türlü çare bulamayan sarı yeşilliler, üst üste 6’ncı maçında da rakip fileleri sarsamayarak adeta gol orucuna girdi. Ligde oynadığı son 10 maçta yalnızca 3 gol atarak sıkıntılı bir süreç geçiren temsilcimiz, kötü tabloyu bir an önce unutturmak istiyor.

AŞAĞIDAKİLER KAZANIYOR

Ligin alt sıralarında yer alan takımların çıkışa geçerek üst üste puan toplamalarının tedirginliğini yaşayan sarı yeşilliler, Pazar günü evinde oynayacağı Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçını kazanarak yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Ligin ilk yarısında rakibini 4-1 yense de, devre arasında kadrosuna takviyeler yapan ve nitekim ligin ikinci yarısında oynadığı Bayrampaşa ve Somaspor maçlarından 4 puan çıkaran Malatya temsilcisi karşısında tek düşüncesi 3 puan olacak Dervent’in talebeleri, kazanarak nefes almak istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.