Darıca gurbette kazanmayı unuttu!

Spor 05.10.2020 - 20:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca gurbette kazanmayı unuttu!

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, deplasmanda maç kazanmayı unuttu. Yaklaşık 11 aydır deplasmanda 3 puanı göremeyen sarı yeşillilerin kötü serisi 2-1’lik yenilgiyle biten Ceyhanspor karşılaşmasıyla birlikte 10 maça çıktı. Ceyhanspor’a 2-1 yenilerek taraftarlarını üzen Darıca Gençlerbirliği A.Ş, gurbette kazanmayı unuttu. Sarı yeşilli ekibimiz, geçen sezon 20 Ekim 2019’da oynanan ve 1-0 kazandığı Altındağ Belediyespor maçının ardından çıktığı 10 deplasman maçında da 3 puanı bir arada göremeyerek kötü bir istatistik çizdi. Bu periyotta çıktığı 10 maçın 5’inden sahadan puansız ayrılan sarı yeşilliler, 5’inde ise sahadan 1 puanla ayrılan taraf oldu. Yaklaşık 11 aydır dış sahada maç kazanamayan sarı yeşilliler, bu sezon da iki kez çıktığı deplasmandan mücadelesinden 3 puan çıkaramadı. Temsilcimiz ligin ilk haftasında Yomraspor ile 1-1 berabere kalırken, geride bıraktığımız hafta sonunda da Ceyhanspor karşısında sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrılarak haftayı puansız kapattı.

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, deplasmanda maç kazanmayı unuttu. Yaklaşık 11 aydır deplasmanda 3 puanı göremeyen sarı yeşillilerin kötü serisi 2-1’lik yenilgiyle biten Ceyhanspor karşılaşmasıyla birlikte 10 maça çıktı.
Ceyhanspor’a 2-1 yenilerek taraftarlarını üzen Darıca Gençlerbirliği A.Ş, gurbette kazanmayı unuttu. Sarı yeşilli ekibimiz, geçen sezon 20 Ekim 2019’da oynanan ve 1-0 kazandığı Altındağ Belediyespor maçının ardından çıktığı 10 deplasman maçında da 3 puanı bir arada göremeyerek kötü bir istatistik çizdi. Bu periyotta çıktığı 10 maçın 5’inden sahadan puansız ayrılan sarı yeşilliler, 5’inde ise sahadan 1 puanla ayrılan taraf oldu. Yaklaşık 11 aydır dış sahada maç kazanamayan sarı yeşilliler, bu sezon da iki kez çıktığı deplasmandan mücadelesinden 3 puan çıkaramadı. Temsilcimiz ligin ilk haftasında Yomraspor ile 1-1 berabere kalırken, geride bıraktığımız hafta sonunda da Ceyhanspor karşısında sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrılarak haftayı puansız kapattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.