Darıca Hayvanat Bahçesi’nden Darıcalılara jest!

Darıca 03.11.2020 - 15:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Darıca Hayvanat Bahçesi’nden Darıcalılara jest!

Özel Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, Darıcalılara özel olarak Kasım ayı boyunca gişeden bilet alımlarında 50 indirim uygulayacak. Hayvanat Bahçesi’nden yapılan açıklamada, “Özel Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı (FYZoo) olarak, Darıca ilçesine özel olarak Kasım ayı boyunca gişeden bilet alımlarında 50 indirim uyguluyoruz. Fatura ve ikametgah gibi ikametinizi belgeleyecek bir belge ve kimliğinizi göstererek gişeden biletlerinizi  50 indirimli olarak alabilirsiniz. İndirim yalnızca gişeden bilet alımlarında geçerlidir. Kasım ayı indirimlerimiz kapsamında Kasım ayı boyunca velisiyle beraber gelen 13 yaşa kadar çocuklar için bilet fiyatlarını 9,90 TL’ye indirdik. Çocuklarınızın yaşını belgelemek için kimliklerini göstererek gişeden biletlerini satın alabilirsiniz. Girişler yalnız çocuklara indirimlidir ve indirimli biletler yalnızca gişeden satılmaktadır. ÖĞRETMENLERE ÖZEL ÜCRETSİZ Öğretmenler Gününe özel olarak 23-27 Kasım arasında öğretmen girişlerimiz ücretsiz. Kimliğiniz ve öğretmen kimliğinizle birlikte gişemizden ücretsiz olarak geçiş yapabilirsiniz. Anadolu yakasının doğa ile iç içe en özel mekanlarından biri olarak, 60’a yakın nesli tehlike altındaki türü koruyor, 200’den fazla türde canlıya da ev sahipliği yapıyoruz. Parkımızda, kuşlardan timsahlara, gergedanlara, zürafalardan, aslan ve kaplan gibi yaban hayvanlarına kadar birçok türde canlının eşsiz güzelliğine şahit olmak mümkün. Ziyaretçilerimizin tüm gün rahatça gezebileceği parkımız, dinlenme alanlarına da sahip. Ziyaretçilerimiz kafelerimizde yemek yeme ve günün yorgunluğunu atma imkânına sahipler. Kasım ayındaki indirimlerden faydalanarak ailece parkımızı görme fırsatını yakalayabilirsiniz.  

Özel Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, Darıcalılara özel olarak Kasım ayı boyunca gişeden bilet alımlarında 50 indirim uygulayacak.

Hayvanat Bahçesi’nden yapılan açıklamada, “Özel Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı (FYZoo) olarak, Darıca ilçesine özel olarak Kasım ayı boyunca gişeden bilet alımlarında 50 indirim uyguluyoruz. Fatura ve ikametgah gibi ikametinizi belgeleyecek bir belge ve kimliğinizi göstererek gişeden biletlerinizi  50 indirimli olarak alabilirsiniz. İndirim yalnızca gişeden bilet alımlarında geçerlidir. Kasım ayı indirimlerimiz kapsamında Kasım ayı boyunca velisiyle beraber gelen 13 yaşa kadar çocuklar için bilet fiyatlarını 9,90 TL’ye indirdik. Çocuklarınızın yaşını belgelemek için kimliklerini göstererek gişeden biletlerini satın alabilirsiniz. Girişler yalnız çocuklara indirimlidir ve indirimli biletler yalnızca gişeden satılmaktadır.

ÖĞRETMENLERE ÖZEL ÜCRETSİZ

Öğretmenler Gününe özel olarak 23-27 Kasım arasında öğretmen girişlerimiz ücretsiz. Kimliğiniz ve öğretmen kimliğinizle birlikte gişemizden ücretsiz olarak geçiş yapabilirsiniz. Anadolu yakasının doğa ile iç içe en özel mekanlarından biri olarak, 60’a yakın nesli tehlike altındaki türü koruyor, 200’den fazla türde canlıya da ev sahipliği yapıyoruz. Parkımızda, kuşlardan timsahlara, gergedanlara, zürafalardan, aslan ve kaplan gibi yaban hayvanlarına kadar birçok türde canlının eşsiz güzelliğine şahit olmak mümkün. Ziyaretçilerimizin tüm gün rahatça gezebileceği parkımız, dinlenme alanlarına da sahip. Ziyaretçilerimiz kafelerimizde yemek yeme ve günün yorgunluğunu atma imkânına sahipler. Kasım ayındaki indirimlerden faydalanarak ailece parkımızı görme fırsatını yakalayabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.