“Darıca için mücadelemizi sürdüreceğiz”

Siyaset 24.09.2020 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Darıca için mücadelemizi sürdüreceğiz”

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Termal Grup Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret A.Ş tarafından Darıca’ya yapılmak istenen proje ile alakalı, “Darıca’mızda hayatı zora sokacak olan bu projenin halk yararına olmadığını, çevreye ve yaşamın her alanına vereceğini tahribata karşı hukuki mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Geçmiş dönemde CHP Darıca İlçe Başkanı ve meclis üyelerinin Termal Grup Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret A.Ş.’nin Darıca’ya yapmak istediği proje ile ilgili Kocaeli 2. İdare Mahkemesi’nin almış olduğu kararın kaldırılarak planın iptaline karar verilmesi için başvuruda bulunmuştu. CHP’liler yargıtay tarafından ertelen davayı danıştaya taşıdı. HAKSIZLIK YAPILMASINI ÖNLEYECEĞİZ Önceki gün kararın iptali için davayı danıştaya taşıyan CHP’liler adliyeye gitti. Konu ile alakalı açıklamada bulunan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı olarak belediye meclis üyelerimizle birlikte Hukuki mücadelemize devam ediyoruz. Darıca ve Kocaeli kamuoyunu meşgul eden ve tüm yurttaşlarımızı yakından ilgilendiren Termal Grup Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret A.Ş tarafından yapmak istenen proje ile Darıca'mıza haksızlık yapılmasını önleyeceğiz. MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ Malum projede yapılan bir takım imar tadilat değişiklikleriyle Darıca Belediyesi’nin meclis toplantısında gündeme taşınmış olup, yapılan muhalefetimize rağmen proje AK Parti’nin meclis üyelerinin oyçokluğuyla meclisten geçmişti. Termal Grup Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından Darıca-Emek mahallemizde yapılmak istenen ve nüfusumuzu yaklaşık 15 oranında artmasına ve buna bağlı olarak trafik, altyapı, üstyapı,  gibi birçok alanda Darıca’mızda hayatı zora sokacak olan bu projenin halk yararına olmadığını, çevreye ve yaşamın her alanına vereceğini tahribata karşı hukuki mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Termal Grup Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret A.Ş tarafından Darıca’ya yapılmak istenen proje ile alakalı, “Darıca’mızda hayatı zora sokacak olan bu projenin halk yararına olmadığını, çevreye ve yaşamın her alanına vereceğini tahribata karşı hukuki mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Geçmiş dönemde CHP Darıca İlçe Başkanı ve meclis üyelerinin Termal Grup Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret A.Ş.’nin Darıca’ya yapmak istediği proje ile ilgili Kocaeli 2. İdare Mahkemesi’nin almış olduğu kararın kaldırılarak planın iptaline karar verilmesi için başvuruda bulunmuştu. CHP’liler yargıtay tarafından ertelen davayı danıştaya taşıdı.

HAKSIZLIK YAPILMASINI ÖNLEYECEĞİZ

Önceki gün kararın iptali için davayı danıştaya taşıyan CHP’liler adliyeye gitti. Konu ile alakalı açıklamada bulunan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı olarak belediye meclis üyelerimizle birlikte Hukuki mücadelemize devam ediyoruz. Darıca ve Kocaeli kamuoyunu meşgul eden ve tüm yurttaşlarımızı yakından ilgilendiren Termal Grup Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret A.Ş tarafından yapmak istenen proje ile Darıca'mıza haksızlık yapılmasını önleyeceğiz.

MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Malum projede yapılan bir takım imar tadilat değişiklikleriyle Darıca Belediyesi’nin meclis toplantısında gündeme taşınmış olup, yapılan muhalefetimize rağmen proje AK Parti’nin meclis üyelerinin oyçokluğuyla meclisten geçmişti. Termal Grup Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından Darıca-Emek mahallemizde yapılmak istenen ve nüfusumuzu yaklaşık 15 oranında artmasına ve buna bağlı olarak trafik, altyapı, üstyapı,  gibi birçok alanda Darıca’mızda hayatı zora sokacak olan bu projenin halk yararına olmadığını, çevreye ve yaşamın her alanına vereceğini tahribata karşı hukuki mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.