Darıca karantinaya alındı!

Darıca 01.07.2020 - 13:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca karantinaya alındı!

SON DAKİKA SON DAKİKA SON DAKİKA

Darıca Emek Mahallesi’nde bir sokak karantinaya alındı. Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, Darıca Emek Mahallesi’nde bir sokağın karantinaya alındığını bildirdi. Doğan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Covid-19 salgınının görüldüğü günden itibaren, Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda, salgın riskini yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla birçok tedbir kararı alınarak uygulanmıştır. 1 HAFTA KARANTİNA İçinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde, Covid-19 salgınına karşı Darıca İlçemizde Emek Mahallesi Yükselen Sokakta 01.07.2020 - 07.07.2020 tarihleri arasında ikinci değerlendirmeye kadar karantina altına alınmıştır. Söz konusu sokak sakinlerimiz başta olmak üzere tüm Darıca halkımızı, sokaklarda kalabalık gruplar halinde bir araya gelmemeye, kişisel hijyen kurallarına riayet etmeye, sosyal mesafeye uymaya ve sağduyulu olmaya davet ediyoruz.”
SON DAKİKA SON DAKİKA SON DAKİKA

Darıca Emek Mahallesi’nde bir sokak karantinaya alındı.

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, Darıca Emek Mahallesi’nde bir sokağın karantinaya alındığını bildirdi. Doğan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Covid-19 salgınının görüldüğü günden itibaren, Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda, salgın riskini yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla birçok tedbir kararı alınarak uygulanmıştır.

1 HAFTA KARANTİNA

İçinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde, Covid-19 salgınına karşı Darıca İlçemizde Emek Mahallesi Yükselen Sokakta 01.07.2020 - 07.07.2020 tarihleri arasında ikinci değerlendirmeye kadar karantina altına alınmıştır. Söz konusu sokak sakinlerimiz başta olmak üzere tüm Darıca halkımızı, sokaklarda kalabalık gruplar halinde bir araya gelmemeye, kişisel hijyen kurallarına riayet etmeye, sosyal mesafeye uymaya ve sağduyulu olmaya davet ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.