19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Kaymakamlığı sporcunun yanında

Spor 04.08.2015 - 14:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca Kaymakamlığı sporcunun yanında

Bayramoğlu Yelken ve Su Sporları Kulübü’nde yelken kurslarına bugün itibariyle start verildi.

Darıca Kaymakamlığı’nın organize ettiği, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa iş birliğinde açılan yelken kurslarında teorik dersler bugün itibariyle başladı. 7-15 yaş arası tüm Darıcalı çocukların kayıt yaptırabileceği kursların tüm masraflarını Darıca Kaymakamlığı karşılayacak. Kursta eğitim görecek olan çocuklara öğle yemeği, spor kıyafetleri ve temel ihtiyaçlarını karşılayacak olan Darıca Kaymakamlığı, bu anlamda Darıca’da bir ilki gerçekleştirecek. PROTOKOL AÇILIŞA KATILDI Bayramoğlu Yelken ve Su Sporları Kulübü’nde bugün başlayan kurs öncesinde Bayramoğlu Ada Plajı’nda Darıca protokolünün de katılımıyla açılış programı düzenlendi. Açılış programına, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Faruk Özata, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. KAYMAKAMLIKTAN SPORA BÜYÜK DESTEK Darıca Kaymakamı Ömer Karaman yaptığı açıklamada, kaymakamlık olarak spora her zaman önem verdiklerini, hem bölgeye hem de ülkeye sağlıklı ve başarılı nesillerin yetişmesi için çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Yelken Kurslarında öğrenim görecek olan çocukların temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere öğle yemeği ve kurs gördükleri esnada kullanabilecekleri spor kıyafetlerini ücretsiz olarak verecekleri söyleyen Kaymakam Karaman, doğru adımlar atılarak başlanacak olan faaliyetler sonrasında Darıca’nın sporda iyi bir ivme kazanacağının altını çizerek, sporculara başarılar diledi.
Bayramoğlu Yelken ve Su Sporları Kulübü’nde yelken kurslarına bugün itibariyle start verildi.

Darıca Kaymakamlığı’nın organize ettiği, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa iş birliğinde açılan yelken kurslarında teorik dersler bugün itibariyle başladı. 7-15 yaş arası tüm Darıcalı çocukların kayıt yaptırabileceği kursların tüm masraflarını Darıca Kaymakamlığı karşılayacak. Kursta eğitim görecek olan çocuklara öğle yemeği, spor kıyafetleri ve temel ihtiyaçlarını karşılayacak olan Darıca Kaymakamlığı, bu anlamda Darıca’da bir ilki gerçekleştirecek.

PROTOKOL AÇILIŞA KATILDI

Bayramoğlu Yelken ve Su Sporları Kulübü’nde bugün başlayan kurs öncesinde Bayramoğlu Ada Plajı’nda Darıca protokolünün de katılımıyla açılış programı düzenlendi. Açılış programına, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Faruk Özata, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

KAYMAKAMLIKTAN SPORA BÜYÜK DESTEK

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman yaptığı açıklamada, kaymakamlık olarak spora her zaman önem verdiklerini, hem bölgeye hem de ülkeye sağlıklı ve başarılı nesillerin yetişmesi için çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Yelken Kurslarında öğrenim görecek olan çocukların temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere öğle yemeği ve kurs gördükleri esnada kullanabilecekleri spor kıyafetlerini ücretsiz olarak verecekleri söyleyen Kaymakam Karaman, doğru adımlar atılarak başlanacak olan faaliyetler sonrasında Darıca’nın sporda iyi bir ivme kazanacağının altını çizerek, sporculara başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.