Darıca Kırmızı Beyaz

Darıca 30.08.2016 - 21:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca Kırmızı Beyaz

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Darıca CHP İlçe Başkanlığı tarafından Fener Alay Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Çınarltı'nda bir araya gelen Darıcalılar, siyasiler, STK Temsilcileri ve muhtarlar dev Türk Bayrağı ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdüler. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, Gebze Ticaret odası Başkanı Nail Çiler, çevre ilçelerin CHP İlçe Başkanları kortej protokolünü oluşturan isimler oldu. Ayrıca Darıcalı Muhtarlar, gaziler, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüş sonrasında Darıca CHP İle Başkanı Yakup Törk ve CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan önce Atatürk Anıtı'na çelenk koydular ardından da birer selamlama konuşması yaptılar. Yürüyüş esnasında vatandaşlar sloganlarla ve marşlarla demokrasiye, laikliğe ve Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıktıklarına dair mesajlarını verdiler. Haberin Tüm Detay ve fotoğrafları HEDEF GAZETESİ'NDE
30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Darıca CHP İlçe Başkanlığı tarafından Fener Alay Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Çınarltı'nda bir araya gelen Darıcalılar, siyasiler, STK Temsilcileri ve muhtarlar dev Türk Bayrağı ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdüler. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, Gebze Ticaret odası Başkanı Nail Çiler, çevre ilçelerin CHP İlçe Başkanları kortej protokolünü oluşturan isimler oldu. Ayrıca Darıcalı Muhtarlar, gaziler, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüş sonrasında Darıca CHP İle Başkanı Yakup Törk ve CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan önce Atatürk Anıtı'na çelenk koydular ardından da birer selamlama konuşması yaptılar. Yürüyüş esnasında vatandaşlar sloganlarla ve marşlarla demokrasiye, laikliğe ve Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıktıklarına dair mesajlarını verdiler.

Haberin Tüm Detay ve fotoğrafları HEDEF GAZETESİ'NDE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.