Darıca Kışlası'nın ‘hurda’ ihalesi tamam!

Darıca 20.12.2019 - 12:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Kışlası'nın ‘hurda’ ihalesi tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni’ndeki muhtelif yerler yıkım ve hurda ihalesine 14 firma katıldı. İhale de 250 bin lira muhammen bedeli olan yıkım ve hurda ihalesi 617 bin liraya çıkartıldı. Katılım yüksek olunca, 250 bin liralık muhammen bedel de 617 bin liraya çıktı. Büyükşehir Belediyesi Encümeni önceki gün toplandı. Toplantıda, millet bahçesi olarak projelendirilen Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Kışlası’nda bulunan muhtelif yapılar ile Uzuntarla Aile Sağlık Merkezi’nin yıkımı ve hurda ihalesi gerçekleştirildi. 14 isteklinin katıldığı ihalede 250 bin lira muhammen bedeli olan yıkım ve hurda ihalesi 617 bin liraya çıkartıldı. Genel Sekreter Balamir Gündoğdu başkanlığında yapılan ihalede 3 iş yerinde son kullanma tarihi geçen ürün satılması nedeniyle cezai işlem uygulanması gündeme alındı. İKİNCİ KEZ YAZILI TEKLİF İSTENDİ Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Kışlası’nda bulunan muhtelif yapılar ile Uzuntarla Aile Sağlık Merkezi’nin yıkımı ve hurda ihalesi için Özçelik Metal 270 bin, Emka Metal 270 bin, Alkar Geri Dönüşüm 255 bin, Ulus İnşaat 265 bin, Dağ hurdacılık 251 bin 500, Tuğra Metal 261 bin, Cengizhan Metal 258 bin, Beşler Metal 259 bin, İngin Nakliyat 511 bin, Esser Makine 615 bin, Yiğit Metal ise 370 bin lira teklif verdi. İhalede Akyüz İnşaat evrak eksikliği nedeniyle elendi. Kapalı zarfta en yüksek teklifi veren Esser Makine ihaleye katılmadığı için ondan sonra en yüksek teklifi veren Engin Makine, Yiğit Metal, Özçelik Metal ve Emka Metal’den ikinci kez yazılı teklif istendi. Ayrıca en yüksek rakam olan 615 bin lira üzerinden verilmesi istendi. Yiğit Metal ve Engin Metal çekilirken, Özçelik Metal 617 bin, Emka ise 616 bin lira teklif verdi. İhalenin Özçelik Metal’da kalması bekleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni’ndeki muhtelif yerler yıkım ve hurda ihalesine 14 firma katıldı. İhale de 250 bin lira muhammen bedeli olan yıkım ve hurda ihalesi 617 bin liraya çıkartıldı.

Katılım yüksek olunca, 250 bin liralık muhammen bedel de 617 bin liraya çıktı. Büyükşehir Belediyesi Encümeni önceki gün toplandı. Toplantıda, millet bahçesi olarak projelendirilen Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Kışlası’nda bulunan muhtelif yapılar ile Uzuntarla Aile Sağlık Merkezi’nin yıkımı ve hurda ihalesi gerçekleştirildi. 14 isteklinin katıldığı ihalede 250 bin lira muhammen bedeli olan yıkım ve hurda ihalesi 617 bin liraya çıkartıldı. Genel Sekreter Balamir Gündoğdu başkanlığında yapılan ihalede 3 iş yerinde son kullanma tarihi geçen ürün satılması nedeniyle cezai işlem uygulanması gündeme alındı.

İKİNCİ KEZ YAZILI TEKLİF İSTENDİ

Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Kışlası’nda bulunan muhtelif yapılar ile Uzuntarla Aile Sağlık Merkezi’nin yıkımı ve hurda ihalesi için Özçelik Metal 270 bin, Emka Metal 270 bin, Alkar Geri Dönüşüm 255 bin, Ulus İnşaat 265 bin, Dağ hurdacılık 251 bin 500, Tuğra Metal 261 bin, Cengizhan Metal 258 bin, Beşler Metal 259 bin, İngin Nakliyat 511 bin, Esser Makine 615 bin, Yiğit Metal ise 370 bin lira teklif verdi. İhalede Akyüz İnşaat evrak eksikliği nedeniyle elendi. Kapalı zarfta en yüksek teklifi veren Esser Makine ihaleye katılmadığı için ondan sonra en yüksek teklifi veren Engin Makine, Yiğit Metal, Özçelik Metal ve Emka Metal’den ikinci kez yazılı teklif istendi. Ayrıca en yüksek rakam olan 615 bin lira üzerinden verilmesi istendi. Yiğit Metal ve Engin Metal çekilirken, Özçelik Metal 617 bin, Emka ise 616 bin lira teklif verdi. İhalenin Özçelik Metal’da kalması bekleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.