Darıca Kızılay, hastanedeki çocukları unutmadı!

Darıca 21.01.2020 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Kızılay, hastanedeki çocukları unutmadı!

Darıca Kızılay Şubesinden örnek olacak ve ders çıkarılacak bir hareket geldi. Karnelerini alan ve karne gününü hastanede geçiren çocuklara hediyelerini bebeklere ise geçmiş olsun hediyelerini veren Darıca Kızılay, yetkilileri böylelikle kalpleri fethettiler. Genç Kızılay ekibiyle birlikte Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Servisi'ni ziyaret eden Darıca Kızılay şubesi yetkilileri minikleri sevindirerek her birini mutlu etmeyi başarmış oldu.  ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan'a teşekkür eden Genç Kızılay yetkileri “Küçük çocuklarımızı sevindirmek ve onların yanında olmak istedik. Bu anlamda böyle bir çalışmaya imza attık. Onları mutlu etmek bizleri de çok mutlu etti. Hastane yetkililerimize ve Hastane Müdürü Ulaş Doğan'a da yardımlarındın ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonra da proje ve çalışmalarımızla yolumuza devam etmeyi sürdüreceğiz” şeklinde konuştular.

Darıca Kızılay Şubesinden örnek olacak ve ders çıkarılacak bir hareket geldi. Karnelerini alan ve karne gününü hastanede geçiren çocuklara hediyelerini bebeklere ise geçmiş olsun hediyelerini veren Darıca Kızılay, yetkilileri böylelikle kalpleri fethettiler. Genç Kızılay ekibiyle birlikte Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Servisi'ni ziyaret eden Darıca Kızılay şubesi yetkilileri minikleri sevindirerek her birini mutlu etmeyi başarmış oldu. 

ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan'a teşekkür eden Genç Kızılay yetkileri “Küçük çocuklarımızı sevindirmek ve onların yanında olmak istedik. Bu anlamda böyle bir çalışmaya imza attık. Onları mutlu etmek bizleri de çok mutlu etti. Hastane yetkililerimize ve Hastane Müdürü Ulaş Doğan'a da yardımlarındın ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonra da proje ve çalışmalarımızla yolumuza devam etmeyi sürdüreceğiz” şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.