Darıca Mangala hazırlanıyor

Darıca 26.07.2017 - 12:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Mangala hazırlanıyor

Darıca Sahillerinin 3.Etap çalışmalarında neredeyse sona geliniyor.

Anfi-tiyatro, çay bahçesi, lunapark, kafeler, yürüyüş yolları, spor ve oyun alanlarının yer aldığı sahil şeridine ek olarak sıcak piknik alanını çalışmaları da hızla devam ediyor. Çimento fabrikası iskelesi sınırına kadar devam eden sahil şeridi içinde çocukların eğlenceli bir şekilde vakit geçirmesi için oyun parkı grubu tamamlanırken,- Darıca Belediyesi Fen İşeri tarafından bu alana giden caddenin kaldırımlarında da neredeyse sona gelindi. BÜFE VE TUVALETLERDE TAMAM Sıcak piknik alanı için yapımına devam edilen 3.Etap Sahil çalışmalarının gerçekleştiği alanda tuvalet ihtiyaçlarının giderilmesi, piknikçilerin içecek ve yiyecek ihtiyaçları için büfe binalarının kaba inşaatlarının da tamamlandığı görüldü. Ayrıca yine bu alanda yürüyüş yapacak olan vatandaşlar için sahil şeridi boyunca yürüyüş bandının bulunduğu yollarda şu anda kullanılabilir durumda. Piknikçilerin güneşten ve yağmurdan korunması için yapılması planlanan kamelyalar ise alana gelmek üzere. Yakın zamanda kamelyalarında montajı ile bu bölgedeki çalışmaların neticeye kavuşması bekleniliyor. VATANDAŞ NE YAPMAK İSTİYORSA YOK YOK Başta Darıcalı vatandaşlar olmak üzere çevre bölgelerden de bir çok insanı ağırlamaya hazırlanan Darıca Sahillerinde nasıl bir vakit geçirme tercihi yapılmak isteniyorsa herşey olacak. Çocukların eğlence ve heyecanı bir arada yaşayacakları lunaparktan, diğer oyun gruplarına, spor yapmak isteyen vatandaşlardan amatör olta balıkçılarına, sıcak ve soğuk piknikçilerden değişik tataların, lezzetlerin bulunduğu kafe ve restaurantlara kadar Darıca misafirlerine evsahipliği yapacak. Sahil şeridinde ki tek sorun ise piknikçilerin yemeklerini hazırladığı anda çimento fabrikasına giriş çıkış yapan kamyonlar. Ancak kamelyalarında caddeden uzak sahile yakın bir yerde konuşlandırılacak olmasıda bu sorunu bir nebze çözmüş gibi görünüyor. Darıca Belediyesi çalışanları normallerin üzerinde seyreden sıcak havaya rağmen büyük bir özveri ve hızla çalışmalarını sürdürüyor.
Darıca Sahillerinin 3.Etap çalışmalarında neredeyse sona geliniyor.

Anfi-tiyatro, çay bahçesi, lunapark, kafeler, yürüyüş yolları, spor ve oyun alanlarının yer aldığı sahil şeridine ek olarak sıcak piknik alanını çalışmaları da hızla devam ediyor. Çimento fabrikası iskelesi sınırına kadar devam eden sahil şeridi içinde çocukların eğlenceli bir şekilde vakit geçirmesi için oyun parkı grubu tamamlanırken,- Darıca Belediyesi Fen İşeri tarafından bu alana giden caddenin kaldırımlarında da neredeyse sona gelindi.

BÜFE VE TUVALETLERDE TAMAM

Sıcak piknik alanı için yapımına devam edilen 3.Etap Sahil çalışmalarının gerçekleştiği alanda tuvalet ihtiyaçlarının giderilmesi, piknikçilerin içecek ve yiyecek ihtiyaçları için büfe binalarının kaba inşaatlarının da tamamlandığı görüldü. Ayrıca yine bu alanda yürüyüş yapacak olan vatandaşlar için sahil şeridi boyunca yürüyüş bandının bulunduğu yollarda şu anda kullanılabilir durumda. Piknikçilerin güneşten ve yağmurdan korunması için yapılması planlanan kamelyalar ise alana gelmek üzere. Yakın zamanda kamelyalarında montajı ile bu bölgedeki çalışmaların neticeye kavuşması bekleniliyor.

VATANDAŞ NE YAPMAK İSTİYORSA YOK YOK

Başta Darıcalı vatandaşlar olmak üzere çevre bölgelerden de bir çok insanı ağırlamaya hazırlanan Darıca Sahillerinde nasıl bir vakit geçirme tercihi yapılmak isteniyorsa herşey olacak. Çocukların eğlence ve heyecanı bir arada yaşayacakları lunaparktan, diğer oyun gruplarına, spor yapmak isteyen vatandaşlardan amatör olta balıkçılarına, sıcak ve soğuk piknikçilerden değişik tataların, lezzetlerin bulunduğu kafe ve restaurantlara kadar Darıca misafirlerine evsahipliği yapacak. Sahil şeridinde ki tek sorun ise piknikçilerin yemeklerini hazırladığı anda çimento fabrikasına giriş çıkış yapan kamyonlar. Ancak kamelyalarında caddeden uzak sahile yakın bir yerde konuşlandırılacak olmasıda bu sorunu bir nebze çözmüş gibi görünüyor. Darıca Belediyesi çalışanları normallerin üzerinde seyreden sıcak havaya rağmen büyük bir özveri ve hızla çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.