Darıca Meclisi Kınadı

Darıca 11.05.2017 - 15:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Meclisi Kınadı

Darıca Belediye Meclis Üyeleri Mayıs Ayı İkinci Oturumunu gerçekleştirmek üzere bir araya geldiler. Darıca’da konferans programı olan Yavuz Bahadıroğlu başta olmak üzere Atatürk hakkında iftira düzeyinde açıklamalar yapan tarihçi ve yazarlar tüm meclis üyeleri tarafından kınandı.

  Kesin Hesap görüşmeleri üzerine Mayıs Ayı ikinci oturumunu gerçekleştiren Darıca Belediye Meclisi’ne Belediye Başkan Yardımcısı, Meclis Başkan Vekili Mustafa İltekin Başkanlık etti. 102 Milyon TL gelir 109 Milyon TL gider tablosu CHP Meclis Üyeleri tarafından eleştirildi. Gebze’de Yüzde 80’lik kesin hesap rakamları, Dilovası’nda 5 Milyon TL farkın bile kamuoyunda büyük tepkilere yol açarken Darıca’da yüzde 70’in altında bir gelir-gider dengesi olmasına şerh koyduklarını belirten CHP Belediye Meclis Grubu oylamada da kesin hesaba ret oyu verdi. İLTEKİN “TAHSİL EDİLMEMİŞ RAKAMLARIMIZ VAR” Darıca Belediyesi Meclis Başkan Vekili Mustafa İltekin muhalefetin eleştirileri üzerine yaptığı açıklamada, “Piyasada tahsil edilmeyi  bekleyen ancak kesin hesaba yansımayan rakamlarımız var. Kasada da 4 Milyon TL’ye yakın bir para var. Devlete olan borçlarımız yapılandırılmış durumda. Özel sektöre olan borçlarımız tahsil edeceğimiz paralarla karşılaştırıldığında 6 ila 8 Milyon TL arasınmda bir borç görünüyor. Bu da abartılı bir rakam değil.” dedi. Meclis Oturumu sonunda İltekin, “Bağzı tarihçi ve yazarların Atatürk hakkında ki açıklamalarını şiddetle kınıyoruz. Yapılan açıklamaları kabul etmemiz mümkün değildir. ”dedi. CHP Meclis Üye Grubu ise Yavuz Bahadıroğlu konferansının iptaline ilişkin alınan karadan dolayı Darıca Kaymakamlığı’na, Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ve Darıca Belediyesi’ne teşekkür etti.
Darıca Belediye Meclis Üyeleri Mayıs Ayı İkinci Oturumunu gerçekleştirmek üzere bir araya geldiler. Darıca’da konferans programı olan Yavuz Bahadıroğlu başta olmak üzere Atatürk hakkında iftira düzeyinde açıklamalar yapan tarihçi ve yazarlar tüm meclis üyeleri tarafından kınandı.

 

Kesin Hesap görüşmeleri üzerine Mayıs Ayı ikinci oturumunu gerçekleştiren Darıca Belediye Meclisi’ne Belediye Başkan Yardımcısı, Meclis Başkan Vekili Mustafa İltekin Başkanlık etti. 102 Milyon TL gelir 109 Milyon TL gider tablosu CHP Meclis Üyeleri tarafından eleştirildi. Gebze’de Yüzde 80’lik kesin hesap rakamları, Dilovası’nda 5 Milyon TL farkın bile kamuoyunda büyük tepkilere yol açarken Darıca’da yüzde 70’in altında bir gelir-gider dengesi olmasına şerh koyduklarını belirten CHP Belediye Meclis Grubu oylamada da kesin hesaba ret oyu verdi.

İLTEKİN “TAHSİL EDİLMEMİŞ RAKAMLARIMIZ VAR”

Darıca Belediyesi Meclis Başkan Vekili Mustafa İltekin muhalefetin eleştirileri üzerine yaptığı açıklamada, “Piyasada tahsil edilmeyi  bekleyen ancak kesin hesaba yansımayan rakamlarımız var. Kasada da 4 Milyon TL’ye yakın bir para var. Devlete olan borçlarımız yapılandırılmış durumda. Özel sektöre olan borçlarımız tahsil edeceğimiz paralarla karşılaştırıldığında 6 ila 8 Milyon TL arasınmda bir borç görünüyor. Bu da abartılı bir rakam değil.” dedi. Meclis Oturumu sonunda İltekin, “Bağzı tarihçi ve yazarların Atatürk hakkında ki açıklamalarını şiddetle kınıyoruz. Yapılan açıklamaları kabul etmemiz mümkün değildir. ”dedi. CHP Meclis Üye Grubu ise Yavuz Bahadıroğlu konferansının iptaline ilişkin alınan karadan dolayı Darıca Kaymakamlığı’na, Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ve Darıca Belediyesi’ne teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.