Darıca’nın ayak sesleri 3-0

Spor 22.01.2017 - 16:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’nın ayak sesleri 3-0

DARICA G.B LİGDEKİ GALİBİYET SERİSİNİ 4 MAÇA ÇIKARDI

3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, sahasında karşılaştığı Adliyespor’u 3-0 mağlup etti. Sarı yeşillilere galibiyeti getiren golleri Cem, Aziz ve Cafercan kaydetti. 19. dakikada serbest vuruş kazanan Darıca G.B’de topun başına Cem Tosun geçti. Cem’in harika vuruşuyla top ağlara gitti. 1-0 26. dakikada Aziz’in şutunda top az farkla auta çıktı. İlk yarı 1-0 Darıca’nın üstünlüğü ile sona erdi İkinci yarıda maça iyi başlayan Darıca GB, 50. Dakikada Cafercan’ın muhteşem ara pasıyla buluşan Aziz’in net gol vuruşuyla durumu 2-0’a getirdi 62. dakikada Adliyesporlu oyuncu Aykut’un şık vuruşunda top direğe çarpıp dışarı çıktı. 74. dakikada Cafercan’ın frikiğinde top direği sıyırdı geçti. 77. dakikada Cafercan’ın ara pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Özer’i kaleci Onurcan düşürdü. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Cafercan durumu 3-0’a getirdi. Maç bu skorla sona erdi.  MAÇA PROTOKOL İLGİSİ BÜYÜK Maçı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, meclis üyeleri ve birim müdürleri de takip etti.    ÇINARALTI'DAN ATEŞLİ DESTEK Darıca G.B'nin vefakar taraftar grubu Çınaraltı ise soğuğa aldırış etmeden tribünleri doldurdu. 90 dakika boyunca takımımızı destekleyen taraftarlarımız maç içinde  Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk ile karşılıklı tezahüratlar yaptılar. Maç sonunda ise Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak taraftarlarımıza 3'lü çektirdi.
DARICA G.B LİGDEKİ GALİBİYET SERİSİNİ 4 MAÇA ÇIKARDI

3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, sahasında karşılaştığı Adliyespor’u 3-0 mağlup etti. Sarı yeşillilere galibiyeti getiren golleri Cem, Aziz ve Cafercan kaydetti.

19. dakikada serbest vuruş kazanan Darıca G.B’de topun başına Cem Tosun geçti. Cem’in harika vuruşuyla top ağlara gitti. 1-0 26. dakikada Aziz’in şutunda top az farkla auta çıktı. İlk yarı 1-0 Darıca’nın üstünlüğü ile sona erdi İkinci yarıda maça iyi başlayan Darıca GB, 50. Dakikada Cafercan’ın muhteşem ara pasıyla buluşan Aziz’in net gol vuruşuyla durumu 2-0’a getirdi 62. dakikada Adliyesporlu oyuncu Aykut’un şık vuruşunda top direğe çarpıp dışarı çıktı. 74. dakikada Cafercan’ın frikiğinde top direği sıyırdı geçti. 77. dakikada Cafercan’ın ara pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Özer’i kaleci Onurcan düşürdü. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Cafercan durumu 3-0’a getirdi. Maç bu skorla sona erdi. 

MAÇA PROTOKOL İLGİSİ BÜYÜK

Maçı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, meclis üyeleri ve birim müdürleri de takip etti.   

ÇINARALTI'DAN ATEŞLİ DESTEK

Darıca G.B'nin vefakar taraftar grubu Çınaraltı ise soğuğa aldırış etmeden tribünleri doldurdu. 90 dakika boyunca takımımızı destekleyen taraftarlarımız maç içinde  Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk ile karşılıklı tezahüratlar yaptılar. Maç sonunda ise Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak taraftarlarımıza 3'lü çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.