Darıca’nın hazırlık takvimi belli oldu

Spor 04.08.2015 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca’nın hazırlık takvimi belli oldu

Darıca G.B’nin Bolu kampındaki hazırlık maçları takvimi belli oldu.

Abant Von Clup Otel’de 12 günlük bir çalışma süreci geçirecek olan sarı yeşilliler, kamptaki ilk hazırlık maçında yarın 2.Lig temsilcisi Fethiyespor’la karşılaşacak. Yeni transferiyle birlikte ilk kez görücüye çıkacak olan Darıca G.B’nin performansı merak konusu. Von Clup Otel’in tesislerinde oynanacak olan mücadele saat 18:00’da başlayacak. DİĞER 4 MAÇIN TARİHİ BELLİ OLDU Öte yandan kamptaki diğer 4 hazırlık maçının tarihleri de belli oldu. Yavuz İncedal’ın öğrencileri, 7 Ağustos’ta Çatalcaspor’la, 10 Ağustos’ta İnegölspor’la, 12 Ağustos’ta Afyonspor’la ve son olarak da 13 Ağustos’ta Van BŞB ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaların başlama saatleri ilerleyen günlerde belli olacak.
Darıca G.B’nin Bolu kampındaki hazırlık maçları takvimi belli oldu.

Abant Von Clup Otel’de 12 günlük bir çalışma süreci geçirecek olan sarı yeşilliler, kamptaki ilk hazırlık maçında yarın 2.Lig temsilcisi Fethiyespor’la karşılaşacak. Yeni transferiyle birlikte ilk kez görücüye çıkacak olan Darıca G.B’nin performansı merak konusu. Von Clup Otel’in tesislerinde oynanacak olan mücadele saat 18:00’da başlayacak.

DİĞER 4 MAÇIN TARİHİ BELLİ OLDU

Öte yandan kamptaki diğer 4 hazırlık maçının tarihleri de belli oldu. Yavuz İncedal’ın öğrencileri, 7 Ağustos’ta Çatalcaspor’la, 10 Ağustos’ta İnegölspor’la, 12 Ağustos’ta Afyonspor’la ve son olarak da 13 Ağustos’ta Van BŞB ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaların başlama saatleri ilerleyen günlerde belli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.