19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’nın Kırtasiye yardımı Şanlıurfa’ya ulaştı

Darıca 09.10.2020 - 14:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’nın Kırtasiye yardımı Şanlıurfa’ya ulaştı

Darıca Belediyesi’nin Şanlıurfa’ya yapmış olduğu kırtasiye yardımları ulaştı. Öğrenciler ve öğretmenler yardım kolilerinin etrafına astığı yazılarla teşekkür etti. Darıca Belediyesi’nin başlattığı kırtasiye yardım kampanyası sonrası Şanlıurfa’ya gönderilmek üzere yola çıkan yardım kolileri Özel Yediiklim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ulaştı. Öğrenciler kırtasiye yardımı dolayısıyla duydukları sevinci, yardım kolilerinin etrafına astıkları teşekkür mesajları ile gösterdi. Darıca Belediyesi ve Başkan Bıyık’a teşekkür edildi. Öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Bıyık, “ Mesafeler uzak olsa da gönüllerimiz bir. Bugün aldığım en güzel mesaj Şanlıurfa'dan geldi.  Bizden kırtasiye malzemeleri talep eden Şanlıurfa Özel Yediiklim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Darıcalı vatandaşlarımız adına elimizden geldiğince yardımda bulunmuştuk. Okul Öğrencileri ve idarecileri, bizlere bu fotoğrafları yollayarak teşekkür mektubu göndermişler. Darıca’dan Şanlıurfa'ya kucak dolusu sevgiler” dedi.

Darıca Belediyesi’nin Şanlıurfa’ya yapmış olduğu kırtasiye yardımları ulaştı. Öğrenciler ve öğretmenler yardım kolilerinin etrafına astığı yazılarla teşekkür etti.

Darıca Belediyesi’nin başlattığı kırtasiye yardım kampanyası sonrası Şanlıurfa’ya gönderilmek üzere yola çıkan yardım kolileri Özel Yediiklim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ulaştı. Öğrenciler kırtasiye yardımı dolayısıyla duydukları sevinci, yardım kolilerinin etrafına astıkları teşekkür mesajları ile gösterdi. Darıca Belediyesi ve Başkan Bıyık’a teşekkür edildi. Öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Bıyık, “ Mesafeler uzak olsa da gönüllerimiz bir. Bugün aldığım en güzel mesaj Şanlıurfa'dan geldi.  Bizden kırtasiye malzemeleri talep eden Şanlıurfa Özel Yediiklim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Darıcalı vatandaşlarımız adına elimizden geldiğince yardımda bulunmuştuk. Okul Öğrencileri ve idarecileri, bizlere bu fotoğrafları yollayarak teşekkür mektubu göndermişler. Darıca’dan Şanlıurfa'ya kucak dolusu sevgiler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.