Darıca'nın Yaşar ısrarı

Spor 07.06.2017 - 14:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'nın Yaşar ısrarı

Darıca Gençlerbirliği’nin Yaşar Çetin aşkı iyice alevlendi. Abuzer Gaffar Toplu ile yolların ayrılmasının ardından santrafor arayışlarına hız veren Darıca G.B yönetimi, Kastamonuspor’un deneyimli golcüsü Yaşar Çetin’in transferini bitirmek için hummalıu bir çalışma gerçekleştiriyor. BB Erzurumspor’un golcüsü Mehmet Albayrak’ın astronomik bir ücret talep edeceğini öngören sarı yeşilli yönetim, rotasını Yaşar Çetin’e çevirdi. Geçen sezon da Darıca G.B’nin gündemine gelen deneyimli oyuncuyu bu yıl renklerine bağlamak isteyen yönetim, 2-3 gün içerisinde bu tranferi netliğe kavuşturmak istiyor. İKİ SEZONDUR KASTAMONU’DA Bir önceki sezon Darıca Gençlerbirliği’nin grubunda şampiyon olup 2.Lig’e çıkan Kastamonuspor 1966 takımında 17 gole imza atan Yaşar Çetin geride bıraktığımız sezon da Kastamonu’da forma giymiş ve 8 gol kaydetmişti. Sözleşmesi sona eren Yaşar’la görüşmeler menajerler vasıtasıyla hız kazanırken, birkaç gün içinde de bu transferin biteceği konuşuluyor.

Darıca Gençlerbirliği’nin Yaşar Çetin aşkı iyice alevlendi. Abuzer Gaffar Toplu ile yolların ayrılmasının ardından santrafor arayışlarına hız veren Darıca G.B yönetimi, Kastamonuspor’un deneyimli golcüsü Yaşar Çetin’in transferini bitirmek için hummalıu bir çalışma gerçekleştiriyor. BB Erzurumspor’un golcüsü Mehmet Albayrak’ın astronomik bir ücret talep edeceğini öngören sarı yeşilli yönetim, rotasını Yaşar Çetin’e çevirdi. Geçen sezon da Darıca G.B’nin gündemine gelen deneyimli oyuncuyu bu yıl renklerine bağlamak isteyen yönetim, 2-3 gün içerisinde bu tranferi netliğe kavuşturmak istiyor.

İKİ SEZONDUR KASTAMONU’DA

Bir önceki sezon Darıca Gençlerbirliği’nin grubunda şampiyon olup 2.Lig’e çıkan Kastamonuspor 1966 takımında 17 gole imza atan Yaşar Çetin geride bıraktığımız sezon da Kastamonu’da forma giymiş ve 8 gol kaydetmişti. Sözleşmesi sona eren Yaşar’la görüşmeler menajerler vasıtasıyla hız kazanırken, birkaç gün içinde de bu transferin biteceği konuşuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.