19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’nın yeni kaymakamı göreve başladı

Darıca 28.07.2020 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’nın yeni kaymakamı göreve başladı

Mütevazı kişiliğiyle Tavşanlılıların gönlünü kazanan Kaymakam Yüksel Kara Darıca’da göreve başladı. Tavşanlı’da yaklaşık 3 buçuk yıldır görev yapan ve son kararname ile Darıca’ya atanan Kaymakam Yüksel Kara Darıca Kaymakamlığı’na dün göreve başladı. Bir önceki görev yeri olan Tavşanlı’da oldukça sevilen yeni kaymakam Yüksel Kara Darıca için kollarını sıvadı. İlçe protokolünden ilçe hakkında brifing alacak olan Kaymakam Kara, “Bizler ülkemizin her köşesinde hizmet etmek için yetiştirildik. Görevde olduğum süre boyunca ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ düsturuyla görev yaptım. Darıca’da da bundan önce görev yerlerinde olduğu gibi elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz” dedi. YÜKSEL KARA KİMDİR? 24.10.1976 tarihinde Elazığ İli, Baskil İlçesi Sarıtaş köyünde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini aynı ilçede tamamladıktan sonra, 1995 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü kazanarak 1999 yılında mezun oldu. Ardından aynı yıl kaymakamlık sınavını kazandı. İngiltere’nin başkenti Londra’da dil eğitimini aldı. Milli Güvenlik Akademisini tamamladı. Sivas İli Ulaş İlçesi ve Rize İli Hemşin İlçelerinde kaymakam vekilliği görevini yürüttü. 2003 yılında Karaman İli Kazım Karabekir İlçesine kaymakam olarak atandı. Sırasıyla Diyarbakır İli Kulp İlçesi, Malatya İli Akçadağ İlçesi ve Kastamonu İli Cide Kaymakamlığı, Kütahya Vali Yardımcılığı yaptı. Kütahya ili Tavşanlı ilçesinde Kaymakamlık görevini yürütürken, 14.07.2020 tarih ve 31185 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kocaeli ili Darıca Kaymakamlığına atanmış olup, 27.07.2020 tarihinde görevine başlamıştır. Darıca Kaymakamı Yüksel KARA, evli olup İngilizce bilmektedir.

Mütevazı kişiliğiyle Tavşanlılıların gönlünü kazanan Kaymakam Yüksel Kara Darıca’da göreve başladı.

Tavşanlı’da yaklaşık 3 buçuk yıldır görev yapan ve son kararname ile Darıca’ya atanan Kaymakam Yüksel Kara Darıca Kaymakamlığı’na dün göreve başladı. Bir önceki görev yeri olan Tavşanlı’da oldukça sevilen yeni kaymakam Yüksel Kara Darıca için kollarını sıvadı. İlçe protokolünden ilçe hakkında brifing alacak olan Kaymakam Kara, “Bizler ülkemizin her köşesinde hizmet etmek için yetiştirildik. Görevde olduğum süre boyunca ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ düsturuyla görev yaptım. Darıca’da da bundan önce görev yerlerinde olduğu gibi elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

YÜKSEL KARA KİMDİR?

24.10.1976 tarihinde Elazığ İli, Baskil İlçesi Sarıtaş köyünde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini aynı ilçede tamamladıktan sonra, 1995 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü kazanarak 1999 yılında mezun oldu. Ardından aynı yıl kaymakamlık sınavını kazandı. İngiltere’nin başkenti Londra’da dil eğitimini aldı. Milli Güvenlik Akademisini tamamladı. Sivas İli Ulaş İlçesi ve Rize İli Hemşin İlçelerinde kaymakam vekilliği görevini yürüttü. 2003 yılında Karaman İli Kazım Karabekir İlçesine kaymakam olarak atandı. Sırasıyla Diyarbakır İli Kulp İlçesi, Malatya İli Akçadağ İlçesi ve Kastamonu İli Cide Kaymakamlığı, Kütahya Vali Yardımcılığı yaptı. Kütahya ili Tavşanlı ilçesinde Kaymakamlık görevini yürütürken, 14.07.2020 tarih ve 31185 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kocaeli ili Darıca Kaymakamlığına atanmış olup, 27.07.2020 tarihinde görevine başlamıştır. Darıca Kaymakamı Yüksel KARA, evli olup İngilizce bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.