19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca ‘Petrol’ buldu! 4-3

Spor 06.10.2019 - 15:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca ‘Petrol’ buldu! 4-3

Darıca Gençlerbirliği, heyecan fırtınasına sahne olan maçta evinde konuk ettiği Batman Petrolspor’u 4-3 yenerek, evinde üst üste 2.zaferine ulaştı. Berat Eyüpoğlu(2), Emre Pehlivan ve Fahrettin Bıyıklı’nın golleriyle 3 puanı hanesine yazdıran sarı yeşilliler, haftayı 12 puanla 3.sırada bitirdi.

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, gol düellosuna sahne olan maçta Batman Petrolspor karşısında sahadan 4-3 galip ayrılarak taraftarlarına bayram sevinci yaşattı. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleye fırtına gibi başlayan sarı yeşilli ekibimiz, Batman savunmasının bariz hatasında henüz 4.dakikada gol perdesini açtı. Sağ kanattan ‘al da at’ dercesine gelen pası golle sonuçlandıran Emre Pehlivan takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden yalnızca 1 dakika sonra, Batman savunmasının kademe hatasını iyi değerlendiren Berat Eyüpoğlu farkı 2’ye çıkardı. 2-0’DAN SONRA FARK KAÇTI 2-0’dan sonra Ömer Demircan ve Berat Eyüpoğlu ile farkı arttırabilecek pozisyonları cömertçe harcayan sarı yeşilliler, 30.dakikadan sonra oyunun hakimiyetini konuk ekibe kaptırdı. 40.dakikada Sabahattin Usta fileleri sarsarak skoru 2-1’e getirdi. Mücadelenin ikinci yarısına baskılı başlayan Batman temsilcisi, sağlı sollu ataklarla kalemizde tehlike yaratırken, Darıca G.B duran top golüyle farkı yeniden 2’ye çıkardı. Kornerden gelen ortada kendisini unutturan stoper Fahrettin Bıyıklı, 53.dakikada skoru 3-1’e taşıdı. DARICA KAÇTI BATMAN KOVALADI Pes etmeyen Batman Petrolspor, 58.dakikada Sabahattin Usta’nın ayağından bir gol daha bularak yeniden farkı 1’e indirdi. Baskısını arttıran konuk ekip karşısında iyi bir savunma yapan ve kontra ataklarla gol arayışlarını da sürdüren Darıca G.B, nitekim aradığı gole ulaştı. Sol kanattan orta şut karışımı yapılan vuruşta direkten dönen topu tamamlayan Berat Eyüpoğlu, kendisinin 2’nci takımının ise 4’ncü golünü kaydetti. Darıca G.B tam da ‘rahatladım’ dediği anlarda kalesinde bir şok gol daha gördü. Savunmamızın adeta uyuduğu anda sahneye çıkan Aziz Ceylan skoru 4-3’e getirdi. Karşılaşmanın son çeyrek diliminde baskılı oyununu sürdüren konuk ekip, duran toplarla beraberlik ararken, savunmada hata yapmayan Darıca G.B, gol düellosundan galip ayrılmayı başardı.
Darıca Gençlerbirliği, heyecan fırtınasına sahne olan maçta evinde konuk ettiği Batman Petrolspor’u 4-3 yenerek, evinde üst üste 2.zaferine ulaştı. Berat Eyüpoğlu(2), Emre Pehlivan ve Fahrettin Bıyıklı’nın golleriyle 3 puanı hanesine yazdıran sarı yeşilliler, haftayı 12 puanla 3.sırada bitirdi.

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, gol düellosuna sahne olan maçta Batman Petrolspor karşısında sahadan 4-3 galip ayrılarak taraftarlarına bayram sevinci yaşattı. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleye fırtına gibi başlayan sarı yeşilli ekibimiz, Batman savunmasının bariz hatasında henüz 4.dakikada gol perdesini açtı. Sağ kanattan ‘al da at’ dercesine gelen pası golle sonuçlandıran Emre Pehlivan takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden yalnızca 1 dakika sonra, Batman savunmasının kademe hatasını iyi değerlendiren Berat Eyüpoğlu farkı 2’ye çıkardı.

2-0’DAN SONRA FARK KAÇTI

2-0’dan sonra Ömer Demircan ve Berat Eyüpoğlu ile farkı arttırabilecek pozisyonları cömertçe harcayan sarı yeşilliler, 30.dakikadan sonra oyunun hakimiyetini konuk ekibe kaptırdı. 40.dakikada Sabahattin Usta fileleri sarsarak skoru 2-1’e getirdi. Mücadelenin ikinci yarısına baskılı başlayan Batman temsilcisi, sağlı sollu ataklarla kalemizde tehlike yaratırken, Darıca G.B duran top golüyle farkı yeniden 2’ye çıkardı. Kornerden gelen ortada kendisini unutturan stoper Fahrettin Bıyıklı, 53.dakikada skoru 3-1’e taşıdı.

DARICA KAÇTI BATMAN KOVALADI

Pes etmeyen Batman Petrolspor, 58.dakikada Sabahattin Usta’nın ayağından bir gol daha bularak yeniden farkı 1’e indirdi. Baskısını arttıran konuk ekip karşısında iyi bir savunma yapan ve kontra ataklarla gol arayışlarını da sürdüren Darıca G.B, nitekim aradığı gole ulaştı. Sol kanattan orta şut karışımı yapılan vuruşta direkten dönen topu tamamlayan Berat Eyüpoğlu, kendisinin 2’nci takımının ise 4’ncü golünü kaydetti. Darıca G.B tam da ‘rahatladım’ dediği anlarda kalesinde bir şok gol daha gördü. Savunmamızın adeta uyuduğu anda sahneye çıkan Aziz Ceylan skoru 4-3’e getirdi. Karşılaşmanın son çeyrek diliminde baskılı oyununu sürdüren konuk ekip, duran toplarla beraberlik ararken, savunmada hata yapmayan Darıca G.B, gol düellosundan galip ayrılmayı başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.