19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Polisinden Temizliğe Devam

Darıca 22.02.2018 - 16:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Polisinden Temizliğe Devam

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında  Darıca'da metruk binalar ve çevresinde uygulama yapıldı.  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde; Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğünce ilçede narkotik madde ticareti ve kullanımının yaygın olduğu değerlendirilen ve suçun odağı haline gelen metruk binalar yapımı devam eden tamamlanamayan inşaatların bulunduğu bölge ve burada şüpheli görülen araç ve şahıslar üzerinde  kontrollerde142 şahsın GBT sorgusu yapıldı. Kontroller sonrasında çeşitli şuçlardan araması olan 2 şahıs yakalanırken, 1 şahsın üzerinde 1 adet ruhsatsız 7.65 Baretta tabanca ve tabancaya ait 1Adet şarjör ve 9 Adet 7.65mm MKE mermi ele geçirildi. 1 şahsa 5 ise 326 SKM 35. maddesi gereği 124TL idari para cezası verildi.    

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında  Darıca'da metruk binalar ve çevresinde uygulama yapıldı. 
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde; Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğünce ilçede narkotik madde ticareti ve kullanımının yaygın olduğu değerlendirilen ve suçun odağı haline gelen metruk binalar yapımı devam eden tamamlanamayan inşaatların bulunduğu bölge ve burada şüpheli görülen araç ve şahıslar üzerinde  kontrollerde142 şahsın GBT sorgusu yapıldı. Kontroller sonrasında çeşitli şuçlardan araması olan 2 şahıs yakalanırken, 1 şahsın üzerinde 1 adet ruhsatsız 7.65 Baretta tabanca ve tabancaya ait 1Adet şarjör ve 9 Adet 7.65mm MKE mermi ele geçirildi. 1 şahsa 5 ise 326 SKM 35. maddesi gereği 124TL idari para cezası verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.