19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Sahil BİNLER’i Ağırlıyor

Darıca 08.10.2018 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca Sahil BİNLER’i Ağırlıyor

Darıca Belediyen Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Sahili 4. Etap’ın vatandaşların ve bölge halkının hizmete açılmasının ardından her gün binlerce vatandaşın Darıca Sahili’ni ziyaret ettiğini söyledi.

Darıca Sahil 4. Etap Sıcak Piknik ve Mesire Alanları, Hıdırellez Şenlikleri ile birlikte açılmıştı. Açılıştan bu yana Darıca Sahili yaz ayını dolu geçirdi. Sahilin Darıca’ya ve bölge halkına önemli katkılar sunduğunu dile getiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Göreve geldiğimiz 2004 yılından bugüne kadar yaklaşık 500 dönümlük sahilimizde önemli projeleri hayata geçirdik. İnsanlarımız artık sahillerimizden ailece istifade edebiliyorlar. Yaklaşık 50 dönümlük alanda 47 adet kamelyanın bulunduğu projemizde, barbeküler, tuvaletler, çocuk oyun grupları, spor alanları ve dinlenme alanlarıyla birlikte halkımızın sosyalleşmesini sağlıyoruz. YEŞİL VE MAVİ BİR ARADA Darıca Sahil 4. Etap Sıcak Piknik ve Mesire Alanını her türlü ihtiyacına cevap verebiliyor. Sahillerimizdeki çalışmalar bununla sınırlı kalmayacak, Bayramoğlu Balyanoz Koyu’nda 200 dönümlük alanda çalışmalarımız devam ediyor. Her alanda hizmet üretmeye devam ediyoruz. Her geçen gün artan nüfusuyla ilçemiz bölgemizin cazibe merkezlerinden birisi haline geldi. Yapmış olduğumuz çalışmalar ile vatandaşlarımızın ve bölge halkımızın hizmetine açtık. Yeşil ile Mavinin bir araya geldiği sahillerimizde her gün binlerce vatandaşımızı ağırlamaktayız.” dedi. DARICA FARKLI BİR YAPIYA BÜRÜNECEK ‘Mini Marina’da da çalışmaların devam ettiğini belirterek proje hakkında bilgi vermeyi ihmal etmeyen Başkan Karabacak, “Adeta bölgenin cazibe merkezi haline gelecek olan Darıca sahilinde devam eden projelerin tamamlanması ile birlikte, Darıca sahili adeta göz kamaştıracak. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Darıca’lı balıkçılar en büyük hayallerine kavuşmuş olacaklar. Marinanın içerisinde teknelerinin bakım ve onarımlarının yapılabileceği alanların yanı sıra, balıkçıların her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak tesislerinde olacağı mini marinanın içerisinde 2 adet deniz feneri, kontrol merkezi ve balık satış yerleri olacak. 550 yat kapasiteli bir marina için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şu anda proje üzerinde titizlikle çalışıyoruz. Proje tamamlandığında Darıca sahilimiz, çok farklı bir yapıya bürünecek. HALK TAZE BALIK YİYECEK Projemizi yakın bir zamanda hayata geçireceğiz. Darıcalılara verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Halkımız yapılan tesislerle kaliteyi Darıca’da yaşayacak. Projemiz, Darıcamız’a hayırlı olsun.” diye belirtti. ‘Mini Marina’ Darıca’nın en önemli bir eksikliğini giderecek olan barınağın içerisinde balıkçı teknelerinin bakım ve onarımlarına olanak tanıyan alanların yanı sıra, balıkçıların her türlü ihtiyacını karşılayacak tesislerini de oluşturulacak. ‘Mini Marina’nın içerisinde 2 adet deniz feneri, kontrol merkezi ve balık satış yerleri olacak. Projede, Darıca’daki balık ticaretinde artış sağlamayı ve halkın taze balık yemesini hedefleniyor. KÜBRA AKABALI
Darıca Belediyen Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Sahili 4. Etap’ın vatandaşların ve bölge halkının hizmete açılmasının ardından her gün binlerce vatandaşın Darıca Sahili’ni ziyaret ettiğini söyledi.

Darıca Sahil 4. Etap Sıcak Piknik ve Mesire Alanları, Hıdırellez Şenlikleri ile birlikte açılmıştı. Açılıştan bu yana Darıca Sahili yaz ayını dolu geçirdi. Sahilin Darıca’ya ve bölge halkına önemli katkılar sunduğunu dile getiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Göreve geldiğimiz 2004 yılından bugüne kadar yaklaşık 500 dönümlük sahilimizde önemli projeleri hayata geçirdik. İnsanlarımız artık sahillerimizden ailece istifade edebiliyorlar. Yaklaşık 50 dönümlük alanda 47 adet kamelyanın bulunduğu projemizde, barbeküler, tuvaletler, çocuk oyun grupları, spor alanları ve dinlenme alanlarıyla birlikte halkımızın sosyalleşmesini sağlıyoruz.

YEŞİL VE MAVİ BİR ARADA

Darıca Sahil 4. Etap Sıcak Piknik ve Mesire Alanını her türlü ihtiyacına cevap verebiliyor. Sahillerimizdeki çalışmalar bununla sınırlı kalmayacak, Bayramoğlu Balyanoz Koyu’nda 200 dönümlük alanda çalışmalarımız devam ediyor. Her alanda hizmet üretmeye devam ediyoruz. Her geçen gün artan nüfusuyla ilçemiz bölgemizin cazibe merkezlerinden birisi haline geldi. Yapmış olduğumuz çalışmalar ile vatandaşlarımızın ve bölge halkımızın hizmetine açtık. Yeşil ile Mavinin bir araya geldiği sahillerimizde her gün binlerce vatandaşımızı ağırlamaktayız.” dedi.

DARICA FARKLI BİR YAPIYA BÜRÜNECEK

‘Mini Marina’da da çalışmaların devam ettiğini belirterek proje hakkında bilgi vermeyi ihmal etmeyen Başkan Karabacak, “Adeta bölgenin cazibe merkezi haline gelecek olan Darıca sahilinde devam eden projelerin tamamlanması ile birlikte, Darıca sahili adeta göz kamaştıracak. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Darıca’lı balıkçılar en büyük hayallerine kavuşmuş olacaklar. Marinanın içerisinde teknelerinin bakım ve onarımlarının yapılabileceği alanların yanı sıra, balıkçıların her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak tesislerinde olacağı mini marinanın içerisinde 2 adet deniz feneri, kontrol merkezi ve balık satış yerleri olacak. 550 yat kapasiteli bir marina için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şu anda proje üzerinde titizlikle çalışıyoruz. Proje tamamlandığında Darıca sahilimiz, çok farklı bir yapıya bürünecek.

HALK TAZE BALIK YİYECEK

Projemizi yakın bir zamanda hayata geçireceğiz. Darıcalılara verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Halkımız yapılan tesislerle kaliteyi Darıca’da yaşayacak. Projemiz, Darıcamız’a hayırlı olsun.” diye belirtti. ‘Mini Marina’ Darıca’nın en önemli bir eksikliğini giderecek olan barınağın içerisinde balıkçı teknelerinin bakım ve onarımlarına olanak tanıyan alanların yanı sıra, balıkçıların her türlü ihtiyacını karşılayacak tesislerini de oluşturulacak. ‘Mini Marina’nın içerisinde 2 adet deniz feneri, kontrol merkezi ve balık satış yerleri olacak. Projede, Darıca’daki balık ticaretinde artış sağlamayı ve halkın taze balık yemesini hedefleniyor.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.