Darıca Şehit Evine Koştı

Darıca 13.02.2017 - 20:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Şehit Evine Koştı

Suriye'nin El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ unsurları ile çıkan çatışmada şehit olan Darıcalı Murat Tevlim'in evinin önü ana baba günü.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın durumdan haber alır almaz geldiği evin önünde ayrıca Darıca Ak parti İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca MHP İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Darıca CHP İlçe Başkan yardımcısı Yusuf Yiğit,Darıca belediye meclis Üyeleri, vatandaşlar ve şehidin komşuları geldi. Şehidin Kazım karabekir Erikli Sokaktaki evinin balkonuna Türk Bayrağı asıldı   Şehidimizn anne, babası ve eşi için ambulans ekipleri hazır bulunduruluyor   Şehidin evine gelmek üzere yola çıkan Kocaeli Valisi Güzeloğlu için polis ekipleri caddede önlemler aldı    
Suriye'nin El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ unsurları ile çıkan çatışmada şehit olan Darıcalı Murat Tevlim'in evinin önü ana baba günü.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın durumdan haber alır almaz geldiği evin önünde ayrıca Darıca Ak parti İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca MHP İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Darıca CHP İlçe Başkan yardımcısı Yusuf Yiğit,Darıca belediye meclis Üyeleri, vatandaşlar ve şehidin komşuları geldi.

Şehidin Kazım karabekir Erikli Sokaktaki evinin balkonuna Türk Bayrağı asıldı

 

Şehidimizn anne, babası ve eşi için ambulans ekipleri hazır bulunduruluyor

 

Şehidin evine gelmek üzere yola çıkan Kocaeli Valisi Güzeloğlu için polis ekipleri caddede önlemler aldı

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.