Darıca Soma’da kayboldu! 2-0

Spor 03.11.2019 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Soma’da kayboldu! 2-0

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, 3.Grup’un 11.haftasında konuk olduğu Somaspor’a 2-0 yenilerek haftayı puansız kapattı. 5 hafta aradan sonra yenilen Darıca G.B, son mağlubiyetini yine 2-0’lık skorla Muğlaspor’a karşı almıştı.

Soma Atatürk Stadı’nda oynanan mücadelenin genelinde topla daha çok oynayan taraf Darıca Gençlerbirliği olurken, buna karşın ekibimiz gol pozisyonuna girmekte güçlük çekti. Karşılaşmanın 26.dakikasında Üzeyir Ergün’ün frikik golüyle 1-0 geriye düşen sarı yeşilliler, 39’da maçtaki en önemli gol pozisyonunu yakaladı. Ömer’in ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Berat Eyüpoğlu, kaleci Ömer Kavurkacı’yı geçemedi. BASKI DARICA’DAN GOL SOMA’DAN Mücadelenin ikinci yarısında baskılı bir futbol sergileyen Özgür Vurur’un öğrencileri, rakibin kontra ataklarını engelleyemedi. Karşılaşmanın 81.dakikasında hızlı gelişen Somaspor atağında kaleci Alper ile karşı karşıya kalan Mehmet Uysal, karşılaşmanın skorunu tayin eden golü kaydetti. Bu sonucun ardından 22 puanda kalan sarı yeşilli ekibimiz, ligdeki üçüncü yenilgisini alarak, 1 basamak gerileyip haftayı 3.sırada tamamladı. Darıca G.B gelecek hafta sahasında Yozgatspor 1959’u konuk edecek.
3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, 3.Grup’un 11.haftasında konuk olduğu Somaspor’a 2-0 yenilerek haftayı puansız kapattı. 5 hafta aradan sonra yenilen Darıca G.B, son mağlubiyetini yine 2-0’lık skorla Muğlaspor’a karşı almıştı.

Soma Atatürk Stadı’nda oynanan mücadelenin genelinde topla daha çok oynayan taraf Darıca Gençlerbirliği olurken, buna karşın ekibimiz gol pozisyonuna girmekte güçlük çekti. Karşılaşmanın 26.dakikasında Üzeyir Ergün’ün frikik golüyle 1-0 geriye düşen sarı yeşilliler, 39’da maçtaki en önemli gol pozisyonunu yakaladı. Ömer’in ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Berat Eyüpoğlu, kaleci Ömer Kavurkacı’yı geçemedi.

BASKI DARICA’DAN GOL SOMA’DAN

Mücadelenin ikinci yarısında baskılı bir futbol sergileyen Özgür Vurur’un öğrencileri, rakibin kontra ataklarını engelleyemedi. Karşılaşmanın 81.dakikasında hızlı gelişen Somaspor atağında kaleci Alper ile karşı karşıya kalan Mehmet Uysal, karşılaşmanın skorunu tayin eden golü kaydetti. Bu sonucun ardından 22 puanda kalan sarı yeşilli ekibimiz, ligdeki üçüncü yenilgisini alarak, 1 basamak gerileyip haftayı 3.sırada tamamladı. Darıca G.B gelecek hafta sahasında Yozgatspor 1959’u konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.