Darıca taktik değiştiriyor

Spor 22.03.2017 - 15:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca taktik değiştiriyor

Orhangazispor maçına kilitlenen Darıca Gençlerbirliği’nde tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılırken, bugün yapılan taktiksel çalışmada Teknik Direktör Galip Gündoğdu farklı bir dizilişle sahaya çıkacaklarının sinyalini verdi.

Orhangazispor’u konuk edecek olan Darıca Gençlerbirliği’nde bu karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. Bugün Teknik Direktör Galip Gündoğdu yönetiminde saat 11.30’da başlayan ve yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmana sakatlığı nükseden Cem Tosun ve izinli olan Yusuf Orhan katılmadı. Taktiksel bir çalışma gerçekleştiren sarı yeşillilerde Teknik Direktör Galip Gündoğdu’nun oyunu sık sık durdurarak tatlı sert çıkışlar yapması dikkatlerden kaçmadı. 4-1-4-1 TAKTİĞİ ÇALIŞTILAR Antrenmanın ilk bölümünde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapan sarı yeşilliler, ardından 2’şerli gruplar halinde ver-kaç çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ikinci bölümünde 3 gruba ayrılan Darıca G.B takımı, savunma ve hücum varyasyonları üzerinde çalışırken, teknik patron Galip Gündoğdu’nun 4-1-4-1 taktiği üzerinde durduğu gözlendi. Farklı bir taktik deneyen Gündoğdu, tek ön liberoda Metehan Yatkın’a şans verdi.
Orhangazispor maçına kilitlenen Darıca Gençlerbirliği’nde tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılırken, bugün yapılan taktiksel çalışmada Teknik Direktör Galip Gündoğdu farklı bir dizilişle sahaya çıkacaklarının sinyalini verdi.

Orhangazispor’u konuk edecek olan Darıca Gençlerbirliği’nde bu karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. Bugün Teknik Direktör Galip Gündoğdu yönetiminde saat 11.30’da başlayan ve yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmana sakatlığı nükseden Cem Tosun ve izinli olan Yusuf Orhan katılmadı. Taktiksel bir çalışma gerçekleştiren sarı yeşillilerde Teknik Direktör Galip Gündoğdu’nun oyunu sık sık durdurarak tatlı sert çıkışlar yapması dikkatlerden kaçmadı.

4-1-4-1 TAKTİĞİ ÇALIŞTILAR

Antrenmanın ilk bölümünde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapan sarı yeşilliler, ardından 2’şerli gruplar halinde ver-kaç çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ikinci bölümünde 3 gruba ayrılan Darıca G.B takımı, savunma ve hücum varyasyonları üzerinde çalışırken, teknik patron Galip Gündoğdu’nun 4-1-4-1 taktiği üzerinde durduğu gözlendi. Farklı bir taktik deneyen Gündoğdu, tek ön liberoda Metehan Yatkın’a şans verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.