“Darıca tecrübeli bir takım!”

Spor 13.10.2020 - 10:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Darıca tecrübeli bir takım!”

Cumartesi günü sahasında Darıca Gençlerbirliği A.Ş’yi ağırlayacak Mardin Fosfatspor’un deneyimli teknik direktörü Cevdet Uzunköprü, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Uzunköprü, Darıca G.B’nin tecrübeli bir kadroya sahip olduğunu ve kendilerini zor bir maçın beklediğini ifade etti. Geçtiğimiz hafta sonunda Nazilli Belediyespor gibi zor bir deplasmandan 90+2’de bulduğu golle 3 puan çıkarmasını bilen Mardin temsilcisinde, Uzunköprü oyuncularını kutlayarak, “Nazilli Belediyespor’un 1 oyuncuya verdiği rakamla biz komple takımımızı kurduk diyebilirim.  Sezon başında Süper Amatör ve 1.Amatör Küme’den 15 tane oyuncuyu profesyonel yaptık. Dış transferde kadromuza 9 tane profesyonel ismi kazandırdık. Tecrübesi az, ama mücadele gücü yüksek bir takımız. Nazilli karşısında yüreklerini ortaya koyan tüm futbolcu kardeşlerimi kutluyorum” dedi. TARAFTARIMIZLA BULUŞACAĞIZ Darıca Gençlerbirliği A.Ş maçıyla ilgili düşüncelerini dile getiren Uzunköprü, “Önceki hafta evimizde kaybettiğimiz Çengelköyspor maçının ardından artık iç sahada puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Darıca G.B genç bir takım değil. Kadrosunda birçok tecrübeli, bu ligi iyi bilen önemli isimler var. Zor bir maç olacağı kesin. Sahamızda kazanacağımız puanlar bizim için çok değerli. Bu nedenle Darıca maçında hedefimiz 3 puan olacak. Darıca maçında taraftar yasağının da kalkacak olması nedeniyle iyi bir atmosferde oynayacağımızı düşünüyorum. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp, doğru bir kadroyla kazanarak Mardinliler’e galibiyet hediye etmek istiyoruz “şeklinde konuştu.

Cumartesi günü sahasında Darıca Gençlerbirliği A.Ş’yi ağırlayacak Mardin Fosfatspor’un deneyimli teknik direktörü Cevdet Uzunköprü, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Uzunköprü, Darıca G.B’nin tecrübeli bir kadroya sahip olduğunu ve kendilerini zor bir maçın beklediğini ifade etti.

Geçtiğimiz hafta sonunda Nazilli Belediyespor gibi zor bir deplasmandan 90+2’de bulduğu golle 3 puan çıkarmasını bilen Mardin temsilcisinde, Uzunköprü oyuncularını kutlayarak, “Nazilli Belediyespor’un 1 oyuncuya verdiği rakamla biz komple takımımızı kurduk diyebilirim.  Sezon başında Süper Amatör ve 1.Amatör Küme’den 15 tane oyuncuyu profesyonel yaptık. Dış transferde kadromuza 9 tane profesyonel ismi kazandırdık. Tecrübesi az, ama mücadele gücü yüksek bir takımız. Nazilli karşısında yüreklerini ortaya koyan tüm futbolcu kardeşlerimi kutluyorum” dedi.

TARAFTARIMIZLA BULUŞACAĞIZ

Darıca Gençlerbirliği A.Ş maçıyla ilgili düşüncelerini dile getiren Uzunköprü, “Önceki hafta evimizde kaybettiğimiz Çengelköyspor maçının ardından artık iç sahada puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Darıca G.B genç bir takım değil. Kadrosunda birçok tecrübeli, bu ligi iyi bilen önemli isimler var. Zor bir maç olacağı kesin. Sahamızda kazanacağımız puanlar bizim için çok değerli. Bu nedenle Darıca maçında hedefimiz 3 puan olacak. Darıca maçında taraftar yasağının da kalkacak olması nedeniyle iyi bir atmosferde oynayacağımızı düşünüyorum. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp, doğru bir kadroyla kazanarak Mardinliler’e galibiyet hediye etmek istiyoruz “şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.