19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca ve Çayırova'da İsimler Belli Oldu

Darıca 18.12.2018 - 20:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca ve Çayırova'da İsimler Belli Oldu

AK Parti’de adaylık için istifa eden 7 ilçe başkanının yerine, yeni ilçe başkanlarını belirlemek için yarın temayül yoklaması yapılacak. Başkanlık için temayül yoklamaları ilçe binalarında yapılacak

zmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ile Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Genel Merkezin izni ile belediye başkan aday adaylığı için ilçe başkanlıklarından istifa etmişlerdi. KOMİSYON HUZURUNDA İlçe binalarında 10.00-14.00 saatleri arasında yapılacak temayül yoklamasında İlçe yönetimleri, Kadın ve Gençlik Kolları, Belediye Meclis üyeleri ve Ana Kademe Mahalle Başkanları oy kullanacak. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı yöneticileri ve il başkan yardımcılarından oluşan komisyon, temayül yoklamasında görev alacaklar. ÜÇ İSİM YAZACAKLAR İzmit, Kartepe, Körfez, Gölcük, Derince, Darıca ve Çayırova’daki seçimlerde toplam 914 parti yöneticisinin oy kullanma hakkı bulunuyor. İzmit’te 201, Derince’de 110, Çayırova’da 105, Kartepe’de 128, Gölcük’te 124, Darıca’da 114 ve Körfez’de 132 parti yöneticisi, yeni ilçe başkanlarını belirlemek için istedikleri 3 ismi yazarak tercihlerini yapacak. İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY  OLMASI BEKLENEN İSİMLER DERİNCE: Selçuk Çakıroğlu DARICA: Ufuk Acay KÖRFEZ: Ramazan Tuna, Fehmi Öztürk, Şaban Aydın KARTEPE: Faruk Baysal, Abidin Akyol, Şeref Merttürk, Sadık Yılmaz, Ahmet Atlı GÖLCÜK: İbrahim Ulufer, Mustafa Güldal, İbrahim Özkul, Çetin Seymen ÇAYIROVA: Şahin Çat, İsmail Tüysüz, Ekrem Karaman İZMİT: Rıfat Akbaş, Havzullah Yaydemir.
AK Parti’de adaylık için istifa eden 7 ilçe başkanının yerine, yeni ilçe başkanlarını belirlemek için yarın temayül yoklaması yapılacak. Başkanlık için temayül yoklamaları ilçe binalarında yapılacak

zmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ile Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Genel Merkezin izni ile belediye başkan aday adaylığı için ilçe başkanlıklarından istifa etmişlerdi.

KOMİSYON HUZURUNDA

İlçe binalarında 10.00-14.00 saatleri arasında yapılacak temayül yoklamasında İlçe yönetimleri, Kadın ve Gençlik Kolları, Belediye Meclis üyeleri ve Ana Kademe Mahalle Başkanları oy kullanacak. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı yöneticileri ve il başkan yardımcılarından oluşan komisyon, temayül yoklamasında görev alacaklar.

ÜÇ İSİM YAZACAKLAR

İzmit, Kartepe, Körfez, Gölcük, Derince, Darıca ve Çayırova’daki seçimlerde toplam 914 parti yöneticisinin oy kullanma hakkı bulunuyor. İzmit’te 201, Derince’de 110, Çayırova’da 105, Kartepe’de 128, Gölcük’te 124, Darıca’da 114 ve Körfez’de 132 parti yöneticisi, yeni ilçe başkanlarını belirlemek için istedikleri 3 ismi yazarak tercihlerini yapacak.

İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY  OLMASI BEKLENEN İSİMLER

DERİNCE: Selçuk Çakıroğlu

DARICA: Ufuk Acay

KÖRFEZ: Ramazan Tuna, Fehmi Öztürk, Şaban Aydın

KARTEPE: Faruk Baysal, Abidin Akyol, Şeref Merttürk, Sadık Yılmaz, Ahmet Atlı

GÖLCÜK: İbrahim Ulufer, Mustafa Güldal, İbrahim Özkul, Çetin Seymen

ÇAYIROVA: Şahin Çat, İsmail Tüysüz, Ekrem Karaman

İZMİT: Rıfat Akbaş, Havzullah Yaydemir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.