“Darıca ve Gebze Belediyesi’nde sonuç yok”

Darıca 16.09.2019 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Darıca ve Gebze Belediyesi’nde sonuç yok”

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy yaptığı açıklamada, 31 Mart yerel seçimlerinden önce belediye başkan adayları tarafından işçilere verilen sözlerin tutulmadığını ifade ederek, “Darıca ve Gebze’de şirket işçilerimizin mağduriyetini önlemek için çalışma yapılmasına rağmen henüz sonuç alınmadı” dedi.

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy yaptığı açıklamada, taşeron firmalarda çalışırken belediye şirketlerine geçen, KHK ile yüksek hakem kurulunda belirlenen ve enflasyonun altında kalan zamları iyileştirilmesi için 31 Mart yerel seçimlerinden önce belediye başkan adayları tarafından işçilere sözler verildiğini ifade etti. Ersoy, aradan bunca zaman geçmesine rağmen hala bazı belediyelerde uygulanmadığını söyledi. Başkan Ersoy’un açıklaması şu şekilde, “31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden yaklaşık 6 ay geçmesine rağmen örgütlü olduğumuz belediyelerden Darıca ve Gebze’de şirket işçilerimizin mağduriyetini önlemek için çalışma yapılmasına rağmen henüz sonuç alınmadı.  İŞÇİLERİMİZİN YÜZÜ GÜLMELİ İşçi arkadaşlarımız yüksek enflasyon ve zamlar sebebiyle mağduriyet yaşıyor, başkanlarımız iyi niyeti, bir kesim bürokratlar tarafından bazı saiklerle yavaşlatılsa da, işçilerimizin beklentilerini daha fazla geciktirmeden ötelemeden ivedilikle verdikleri sözü yerine getirmeli. İşçilerimizin yüzlerini güldürmeli” dedi. 31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden yaklaşık 6 ay geçmesine rağmen örgütlü olduğumuz belediyelerden Darıca ve Gebze’de şirket işçilerimizin mağduriyetini önlemek için çalışma yapılmasına rağmen henüz sonuç alınmadı. İşçi arkadaşlarımız yüksek enflasyon ve zamlar sebebiyle mağduriyet yaşıyor, başkanlarımız iyi niyeti, bir kesim bürokratlar tarafından bazı saiklerle yavaşlatılsa da, işçilerimizin beklentilerini daha fazla geciktirmeden ötelemeden ivedilikle verdikleri sözü yerine getirmeli. İşçilerimizin yüzlerini güldürmeli” dedi.
Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy yaptığı açıklamada, 31 Mart yerel seçimlerinden önce belediye başkan adayları tarafından işçilere verilen sözlerin tutulmadığını ifade ederek, “Darıca ve Gebze’de şirket işçilerimizin mağduriyetini önlemek için çalışma yapılmasına rağmen henüz sonuç alınmadı” dedi.

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy yaptığı açıklamada, taşeron firmalarda çalışırken belediye şirketlerine geçen, KHK ile yüksek hakem kurulunda belirlenen ve enflasyonun altında kalan zamları iyileştirilmesi için 31 Mart yerel seçimlerinden önce belediye başkan adayları tarafından işçilere sözler verildiğini ifade etti. Ersoy, aradan bunca zaman geçmesine rağmen hala bazı belediyelerde uygulanmadığını söyledi. Başkan Ersoy’un açıklaması şu şekilde, “31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden yaklaşık 6 ay geçmesine rağmen örgütlü olduğumuz belediyelerden Darıca ve Gebze’de şirket işçilerimizin mağduriyetini önlemek için çalışma yapılmasına rağmen henüz sonuç alınmadı. 

İŞÇİLERİMİZİN YÜZÜ GÜLMELİ
İşçi arkadaşlarımız yüksek enflasyon ve zamlar sebebiyle mağduriyet yaşıyor, başkanlarımız iyi niyeti, bir kesim bürokratlar tarafından bazı saiklerle yavaşlatılsa da, işçilerimizin beklentilerini daha fazla geciktirmeden ötelemeden ivedilikle verdikleri sözü yerine getirmeli. İşçilerimizin yüzlerini güldürmeli” dedi. 31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden yaklaşık 6 ay geçmesine rağmen örgütlü olduğumuz belediyelerden Darıca ve Gebze’de şirket işçilerimizin mağduriyetini önlemek için çalışma yapılmasına rağmen henüz sonuç alınmadı. İşçi arkadaşlarımız yüksek enflasyon ve zamlar sebebiyle mağduriyet yaşıyor, başkanlarımız iyi niyeti, bir kesim bürokratlar tarafından bazı saiklerle yavaşlatılsa da, işçilerimizin beklentilerini daha fazla geciktirmeden ötelemeden ivedilikle verdikleri sözü yerine getirmeli. İşçilerimizin yüzlerini güldürmeli” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.