Darıca Vefa Grubu yaşlılar için sahada!

Darıca 31.03.2020 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Vefa Grubu yaşlılar için sahada!

Koronavirüs salgınının daha geniş kitlelere yayılmasını engellemek amacıyla ülke genelinde alınan tedbirlere ilave olarak, Darıca’da yaşayan 65 Yaş ve üstü ile kronik hastaların maaş ve sosyal yardımları kapı kapı dolaşılarak dağıtıldı. Tedbirler kapsamında 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların maaşları ve sosyal yardım ücretleri Darıca Kaymakamlığı nezdinde oluşturulan  Muhtarlar, Okul İdarecileri ile imamların görev aldığı  Vefa Sosyal Destek Grupları aracılığıyla vatandaşların evlerinde ödeniyor.  Darıca Kaymakmlığı’ndan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Virüs yayılma riskini en aza indirmek için yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların maaşlarının ödenmesi konusunda kolaylık sağlayan Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası Darıca Şube Müdürleri ile çalışanlarının yanı sıra emeği geçenlere teşekkür edildi.

Koronavirüs salgınının daha geniş kitlelere yayılmasını engellemek amacıyla ülke genelinde alınan tedbirlere ilave olarak, Darıca’da yaşayan 65 Yaş ve üstü ile kronik hastaların maaş ve sosyal yardımları kapı kapı dolaşılarak dağıtıldı.

Tedbirler kapsamında 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların maaşları ve sosyal yardım ücretleri Darıca Kaymakamlığı nezdinde oluşturulan  Muhtarlar, Okul İdarecileri ile imamların görev aldığı  Vefa Sosyal Destek Grupları aracılığıyla vatandaşların evlerinde ödeniyor.  Darıca Kaymakmlığı’ndan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Virüs yayılma riskini en aza indirmek için yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların maaşlarının ödenmesi konusunda kolaylık sağlayan Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası Darıca Şube Müdürleri ile çalışanlarının yanı sıra emeği geçenlere teşekkür edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.