“Darıca’ya feda olsun”

Spor 13.06.2017 - 15:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Darıca’ya feda olsun”

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ YÖNETİCİSİ MEHMET UZUN ŞAMPİYONLUKTAN EMİN

Darıca Gençlerbirliği’nin başarılı yöneticilerinden Mehmet Uzun, yeni sezon öncesinde sarı yeşilli camiaya kenetlenme çağrısında bulundu. Şampiyonluk için her şeyi yapacaklarını kaydeden Uzun, ‘’Takımımıza destek olmak hepimizin boynunun borcudur. Her şey Darıca’ya feda olsun’’dedi. Darıca Gençlerbirliği’nin başarılı yöneticilerinden Mehmet Uzun, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Sarı yeşilli yönetiminde 3’ncü sezonuna merhaba demeye hazırlanan Uzun, yönetim olarak Darıca Gençlerbirliği’nin menfaatleri doğrultusunda ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi. Darıca’nın markasının Darıca Gençlerbirliği olduğunu söyleyen uzun, ‘’Böylesine köklü bir kulübe destek olmak boynumuzun borcudur. Darıca’nın sembolü Darıca Gençlerbirliği’dir. Takımımızın üst liglerde mücadele etmesi, hem kentimiz hem de bizler adına büyük önem arz ediyor. Darıca halkından beklentimiz, takımlarını bağırlarına basıp tribünleri doldurarak Darıca’mıza destek vermeleridir’’şeklinde konuştu. ‘’BAŞARILI VE FEDAKAR BİR YÖNETİMİMİZ VAR’’ Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak’ın uzun yıllardan bu yana Darıca Gençlerbirliği’ne verdiği desteğe vurgu yapan Uzun, ‘’Başkanımız maddi ve manevi tüm imkanları seferber ediyor. Herkes şundan emin olsun ki, gerçekten başarılı ve fedakar bir yönetimimiz var. Kulüp başkanımız ve yönetici arkadaşlarımızla birlikte yeni sezon öncesinde şampiyonluğa kenetlendik. Play-Off’lardaki şanssızlığımız ortada. Bu yüzden yeni sezonda grubu lider bitirerek 2.Lig’e direkt olarak çıkmak istiyoruz. İşimizi şansa bırakmamak için her şeyi yapacağız’’dedi. ‘’DARICA’DA FORMA GİYMEK BİR ŞANS’’ Yönetim olarak 2017-2018 sezonundan büyük beklentileri olduğunu kaydeden başarılı yönetici, şampiyonluğa kararlı olduklarını vurgularken, teknik ekip ve futbolculara da mesaj göndermeyi ihmal etmedi. Darıca G.B’nin kulüp yapısı, şeffaflığı ve tesisleriyle örnek bir kulüp olduğunu belirten Uzun, burada görev yapan antrenörlerin ve forma giyen futbolcuların şanslı olduğunu söyledi. Uzun futbolculara mesaj vererek, ‘’Onlar yeter ki ellerinden gelen mücadeleyi gösterip maçlarını kazansınlar. İşte o zaman da biz yönetim olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın’’dedi.
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ YÖNETİCİSİ MEHMET UZUN ŞAMPİYONLUKTAN EMİN

Darıca Gençlerbirliği’nin başarılı yöneticilerinden Mehmet Uzun, yeni sezon öncesinde sarı yeşilli camiaya kenetlenme çağrısında bulundu. Şampiyonluk için her şeyi yapacaklarını kaydeden Uzun, ‘’Takımımıza destek olmak hepimizin boynunun borcudur. Her şey Darıca’ya feda olsun’’dedi.

Darıca Gençlerbirliği’nin başarılı yöneticilerinden Mehmet Uzun, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Sarı yeşilli yönetiminde 3’ncü sezonuna merhaba demeye hazırlanan Uzun, yönetim olarak Darıca Gençlerbirliği’nin menfaatleri doğrultusunda ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi. Darıca’nın markasının Darıca Gençlerbirliği olduğunu söyleyen uzun, ‘’Böylesine köklü bir kulübe destek olmak boynumuzun borcudur. Darıca’nın sembolü Darıca Gençlerbirliği’dir. Takımımızın üst liglerde mücadele etmesi, hem kentimiz hem de bizler adına büyük önem arz ediyor. Darıca halkından beklentimiz, takımlarını bağırlarına basıp tribünleri doldurarak Darıca’mıza destek vermeleridir’’şeklinde konuştu.

‘’BAŞARILI VE FEDAKAR BİR YÖNETİMİMİZ VAR’’

Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak’ın uzun yıllardan bu yana Darıca Gençlerbirliği’ne verdiği desteğe vurgu yapan Uzun, ‘’Başkanımız maddi ve manevi tüm imkanları seferber ediyor. Herkes şundan emin olsun ki, gerçekten başarılı ve fedakar bir yönetimimiz var. Kulüp başkanımız ve yönetici arkadaşlarımızla birlikte yeni sezon öncesinde şampiyonluğa kenetlendik. Play-Off’lardaki şanssızlığımız ortada. Bu yüzden yeni sezonda grubu lider bitirerek 2.Lig’e direkt olarak çıkmak istiyoruz. İşimizi şansa bırakmamak için her şeyi yapacağız’’dedi.

‘’DARICA’DA FORMA GİYMEK BİR ŞANS’’

Yönetim olarak 2017-2018 sezonundan büyük beklentileri olduğunu kaydeden başarılı yönetici, şampiyonluğa kararlı olduklarını vurgularken, teknik ekip ve futbolculara da mesaj göndermeyi ihmal etmedi. Darıca G.B’nin kulüp yapısı, şeffaflığı ve tesisleriyle örnek bir kulüp olduğunu belirten Uzun, burada görev yapan antrenörlerin ve forma giyen futbolcuların şanslı olduğunu söyledi. Uzun futbolculara mesaj vererek, ‘’Onlar yeter ki ellerinden gelen mücadeleyi gösterip maçlarını kazansınlar. İşte o zaman da biz yönetim olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.