‘’Darıca’ya gol atarsam sevinmem’’

Spor 06.12.2017 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Darıca’ya gol atarsam sevinmem’’

DARICA’DA 98 MAÇA ÇIKAN TUNCAY, ESKİ TAKIMINA RAKİP OLACAK

Lider Yeni Orduspor’un başarılı 10 numarası Tuncay Fındıkçı, Pazar günü eski takımı Darıca Gençlerbirliği’ne rakip olacak. 2 buçuk sezon sarı yeşilli formayı başarıyla terleten 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu kez mor beyazlı formayla Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’na ayak basacak. Bu sezon Karadeniz temsilcisinin değişmez isimlerinden biri olan Tuncay, takımının ligdeki tüm maçlarında sahaya ilk 11’de çıktı ve 2 de gol atma başarısı gösterdi. Kritik maç öncesinde gazetemize özel açıklamalarda bulunan Tuncay, kendisi için tarifi zor bir maça çıkacağını söyledi. ‘’BENİM İÇİN ÇOK DUYGUSAL MAÇ’’ Darıca Gençlerbirliği’nin kendisi için çok özel bir yer olduğunu belirten Tuncay Fındıkçı, duygusal bir maça çıkacağını söyledi. Profesyonellik gereği Yeni Orduspor’un başarısı için elinden geleni yapacağını kaydeden Tuncay, Darıca’ya gol atması halinde ise asla sevinmeyeceğini vurguladı. Darıca G.B’nin her sezon şampiyonluk yarışının en önemli adaylarından biri olduğunu kaydeden Tuncay, ‘’Darıca her takım için en zor deplasmanlardan biridir. Darıca G.B lig sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde olacaktır’’dedi. ‘’AZ HATA YAPAN KAZANIR’’ 10 maçlık yenilmezlik serisi yakaladıklarını ve grubun en formda ekiplerinden biri olduklarını kaydeden Tuncay, ‘’Lige iyi başlayamamıza rağmen son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık. Çok gerilerden gelip ilk sıralarda yer alan takımlara karşı kazanmayı bildik. Bu önemli galibiyetler bize özgüven kazandırdı. Darıca maçı elbette kolay olmayacak. Onlar da son haftalarda istikrarsız bir grafik çiziyorlar. İki takımın da kazanmak için sahaya çıkacağı bir mücadele olacak. Bu yüzden sabırlı oynayan ve az hata yapan takım kazanacaktır. Güzel bir maç olacağı kanaatindeyim’’dedi.
DARICA’DA 98 MAÇA ÇIKAN TUNCAY, ESKİ TAKIMINA RAKİP OLACAK

Lider Yeni Orduspor’un başarılı 10 numarası Tuncay Fındıkçı, Pazar günü eski takımı Darıca Gençlerbirliği’ne rakip olacak. 2 buçuk sezon sarı yeşilli formayı başarıyla terleten 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu kez mor beyazlı formayla Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’na ayak basacak. Bu sezon Karadeniz temsilcisinin değişmez isimlerinden biri olan Tuncay, takımının ligdeki tüm maçlarında sahaya ilk 11’de çıktı ve 2 de gol atma başarısı gösterdi. Kritik maç öncesinde gazetemize özel açıklamalarda bulunan Tuncay, kendisi için tarifi zor bir maça çıkacağını söyledi.

‘’BENİM İÇİN ÇOK DUYGUSAL MAÇ’’

Darıca Gençlerbirliği’nin kendisi için çok özel bir yer olduğunu belirten Tuncay Fındıkçı, duygusal bir maça çıkacağını söyledi. Profesyonellik gereği Yeni Orduspor’un başarısı için elinden geleni yapacağını kaydeden Tuncay, Darıca’ya gol atması halinde ise asla sevinmeyeceğini vurguladı. Darıca G.B’nin her sezon şampiyonluk yarışının en önemli adaylarından biri olduğunu kaydeden Tuncay, ‘’Darıca her takım için en zor deplasmanlardan biridir. Darıca G.B lig sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde olacaktır’’dedi.

‘’AZ HATA YAPAN KAZANIR’’

10 maçlık yenilmezlik serisi yakaladıklarını ve grubun en formda ekiplerinden biri olduklarını kaydeden Tuncay, ‘’Lige iyi başlayamamıza rağmen son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık. Çok gerilerden gelip ilk sıralarda yer alan takımlara karşı kazanmayı bildik. Bu önemli galibiyetler bize özgüven kazandırdı. Darıca maçı elbette kolay olmayacak. Onlar da son haftalarda istikrarsız bir grafik çiziyorlar. İki takımın da kazanmak için sahaya çıkacağı bir mücadele olacak. Bu yüzden sabırlı oynayan ve az hata yapan takım kazanacaktır. Güzel bir maç olacağı kanaatindeyim’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.