19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'ya neden gelmediler?

Darıca 12.05.2017 - 21:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'ya neden gelmediler?

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Örgütü, Dayanışma Gecesi gerçekleştirdi. Fatma Hürriyet Kaplan Dışında partinin hiç bir üst düzey yöneticisi ve vekili mesaj göndermezken il başkanı Sarıbay, il kadın kolları başkanı,eski Darıca İlçe Başkanları, eski meclis üyelerinin bir çoğu, Dilovası CHP İlçe Yönetimi geceye katılmadı.

Darıca Elite Hotel’de bu akşam gerçekleşen Dayanışma Gecesi’ne CHP Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ve eşi Dilek Kaplan, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ilçe kadın kolları başkanı Nurcan Çağlar, ilçe gençlik kolları başkanı Aydın Işık, Körfez ilçe Başkanı Mehmet Kaçar, Gebze ilçe Başkanı Recep Dursun, ilçe kadın kolları başkanı Ülker Yiğit, ilçe gençlik kolları başkanı Esener Eşsiz, Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya, ilçe kadın kolları başkanı Suna Çınar katıldı. BELEDİYE BAŞKANI BU ADAMLARI DAVET ETMESİN Birlik ve beraberlik gecesinin açılış konuşmasını yapan Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Referandum çalışmalarından dolayı Partilileri kutlayarak  “Bu memleketin tek adamla yönetilmemesi için, egemenliğin millette kalması için, Atatürk’ün kurduğu laik, demokratik, Hukuk devleti için hepiniz hayırlarda buluştunuz. Bizler biliyoruz ki bu mücadele 16 Nisan akşamı hayırla sonuçlandı. Bu mücadele inanıyoruz ki bundan sonra çok daha güçlü devam edecektir. Bu güzel tabloyu oluşturduğunuz için hepinize minnettarım. Böyle bir gecede birlik ve beraberliğimiz daim olsun, sizler de biraz daha moral bulun istedik. ancak bundan 2 gün önce Atatürk düşmanlarından Yavuz Bahadıroğlu’nun Darıca’da program yapılacağı duyuruldu. Biz bu adamın bu milletin salonunda ülkemizin kurucu liderine hakaret edemeyeceğini söyledik. Sizlerinde desteği ile bu Atataürk düşmanını Darıcaya sokmadık, bundan sonra da soıkmayacağız. Atatürk sadece CHP’nin değil 80 Milyonun ortak paydasıdır. Belediye başkanı  böyle kişilşeri prpgramlara davet etmesin. Bu uyarı bundan sonra da devam edecektir. Darıca’da yüzde 43 Hayır oyu çıktı. Bu 43’ün gücüyle küğltür merkezinin orda olacağımızı ve programı yaptırmayacağımızı Emniyet Müdürü ve Kaymakama söyledik. Bu mücadelenin de sonunda onarlın da çabalarıyla ilçeye sokmadık. Sizlerde ilçelerinizde bunu yapın. Atatürk sevgisini çocuklarımızdan silemeyecekler. “dedi.  
Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Örgütü, Dayanışma Gecesi gerçekleştirdi. Fatma Hürriyet Kaplan Dışında partinin hiç bir üst düzey yöneticisi ve vekili mesaj göndermezken il başkanı Sarıbay, il kadın kolları başkanı,eski Darıca İlçe Başkanları, eski meclis üyelerinin bir çoğu, Dilovası CHP İlçe Yönetimi geceye katılmadı.

Darıca Elite Hotel’de bu akşam gerçekleşen Dayanışma Gecesi’ne CHP Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ve eşi Dilek Kaplan, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ilçe kadın kolları başkanı Nurcan Çağlar, ilçe gençlik kolları başkanı Aydın Işık, Körfez ilçe Başkanı Mehmet Kaçar, Gebze ilçe Başkanı Recep Dursun, ilçe kadın kolları başkanı Ülker Yiğit, ilçe gençlik kolları başkanı Esener Eşsiz, Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya, ilçe kadın kolları başkanı Suna Çınar katıldı.

BELEDİYE BAŞKANI BU ADAMLARI DAVET ETMESİN

Birlik ve beraberlik gecesinin açılış konuşmasını yapan Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Referandum çalışmalarından dolayı Partilileri kutlayarak  “Bu memleketin tek adamla yönetilmemesi için, egemenliğin millette kalması için, Atatürk’ün kurduğu laik, demokratik, Hukuk devleti için hepiniz hayırlarda buluştunuz. Bizler biliyoruz ki bu mücadele 16 Nisan akşamı hayırla sonuçlandı. Bu mücadele inanıyoruz ki bundan sonra çok daha güçlü devam edecektir. Bu güzel tabloyu oluşturduğunuz için hepinize minnettarım. Böyle bir gecede birlik ve beraberliğimiz daim olsun, sizler de biraz daha moral bulun istedik. ancak bundan 2 gün önce Atatürk düşmanlarından Yavuz Bahadıroğlu’nun Darıca’da program yapılacağı duyuruldu. Biz bu adamın bu milletin salonunda ülkemizin kurucu liderine hakaret edemeyeceğini söyledik. Sizlerinde desteği ile bu Atataürk düşmanını Darıcaya sokmadık, bundan sonra da soıkmayacağız. Atatürk sadece CHP’nin değil 80 Milyonun ortak paydasıdır. Belediye başkanı  böyle kişilşeri prpgramlara davet etmesin. Bu uyarı bundan sonra da devam edecektir. Darıca’da yüzde 43 Hayır oyu çıktı. Bu 43’ün gücüyle küğltür merkezinin orda olacağımızı ve programı yaptırmayacağımızı Emniyet Müdürü ve Kaymakama söyledik. Bu mücadelenin de sonunda onarlın da çabalarıyla ilçeye sokmadık. Sizlerde ilçelerinizde bunu yapın. Atatürk sevgisini çocuklarımızdan silemeyecekler. “dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.