19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’ya SGK geliyor!

Darıca 16.06.2017 - 14:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’ya SGK geliyor!

Darıca’nın önemli bir sorunu daha çözüldü. Sosyal Güvenlik Kurumu, Darıcalıların SGK beklentisine karşılık verdi ve İlçeye SGK Hizmet binasının yapılması yönünde karar çıktı. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’ya SGK Binasının yapılacağı müjdesini verdi. 750 bine yakın nüfusun yaşadığı bölgemizde, Sosyal Sigortalar ile ilgili bütün işlemler Mutlukent’te bulunan SGK Gebze Merkez Müdürlüğü’nde yapılıyordu. Kocaeli’nin en fazla nüfusa sahip 3.İlçesi olan Darıca’da AK Parti teşkilatları, SGK Binası yapılması için bir süredir mücadele ediyordu. Atılan adımlar sonuç verdi ve SGK Binasının yapılacağı Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Bıyık yaptığı açıklama da “Uzun uğraşlar Sonucu Darıca Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü için gerekli talebimiz Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından onaylandı.” dedi. BÜTÜN İŞLEMLER YAPILACAK SGK Merkez Müdürlüğü’nün yapacağı faaliyetlerle ilgili veren Bıyık, “İlçemizin önemli sorunlarından biri olan 192.000 kişinin yaşadığı vatandaşlarımızın Sigorta, Bağkur, emeklilik işlemleri, işyeri açma, kapama gibi Sosyal güvenlik kurumuyla alakalı her türlü işlemin yapılacağı dolayısıyla Gebze’ye çıkmadan Darıcamız içerisinde kolayca işlemlerin yapılacağı bir kurum daha ilçemize kazandırılmıştır.” dedi. Emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Bıyık, “Bu süreçte emeği geçen AK Parti Kocaeli milletvekilimiz İlyas Şeker, İl Başkanımız Şemsettin Ceyhan'a ve bu süreci başından bu yana titizlikle takip ederek bu noktaya gelmesinde emeği olan Kaymakamımız Ömer Karaman beye şahsım ve Darıca halkı adına teşekkür ederim. Darıcamıza hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu. 

Darıca’nın önemli bir sorunu daha çözüldü. Sosyal Güvenlik Kurumu, Darıcalıların SGK beklentisine karşılık verdi ve İlçeye SGK Hizmet binasının yapılması yönünde karar çıktı.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’ya SGK Binasının yapılacağı müjdesini verdi. 750 bine yakın nüfusun yaşadığı bölgemizde, Sosyal Sigortalar ile ilgili bütün işlemler Mutlukent’te bulunan SGK Gebze Merkez Müdürlüğü’nde yapılıyordu. Kocaeli’nin en fazla nüfusa sahip 3.İlçesi olan Darıca’da AK Parti teşkilatları, SGK Binası yapılması için bir süredir mücadele ediyordu. Atılan adımlar sonuç verdi ve SGK Binasının yapılacağı Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Bıyık yaptığı açıklama da “Uzun uğraşlar Sonucu Darıca Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü için gerekli talebimiz Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından onaylandı.” dedi.

BÜTÜN İŞLEMLER YAPILACAK

SGK Merkez Müdürlüğü’nün yapacağı faaliyetlerle ilgili veren Bıyık, “İlçemizin önemli sorunlarından biri olan 192.000 kişinin yaşadığı vatandaşlarımızın Sigorta, Bağkur, emeklilik işlemleri, işyeri açma, kapama gibi Sosyal güvenlik kurumuyla alakalı her türlü işlemin yapılacağı dolayısıyla Gebze’ye çıkmadan Darıcamız içerisinde kolayca işlemlerin yapılacağı bir kurum daha ilçemize kazandırılmıştır.” dedi.

Emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Bıyık, “Bu süreçte emeği geçen AK Parti Kocaeli milletvekilimiz İlyas Şeker, İl Başkanımız Şemsettin Ceyhan'a ve bu süreci başından bu yana titizlikle takip ederek bu noktaya gelmesinde emeği olan Kaymakamımız Ömer Karaman beye şahsım ve Darıca halkı adına teşekkür ederim. Darıcamıza hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.