Darıca YAŞ-DER işbaşında

Darıca 21.02.2017 - 15:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca YAŞ-DER işbaşında

Darıca Yaşlılar Derneği çeşitli kurum ve kuruluşların projeleri kapsamında kendilerine yöneltilen taleplere kayıtsız kalmıyor. Darıca Yaşlılar Derneği’nin son desteği FMV Işık Üniversitesi öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesine destek vermesi ile sürdü.

  Darıca Yaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Sekban konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği olarak, tüzüğümüzde yer alan faaliyetlerin yanında zaman zaman mülki ve idari amirlerden gelen destek taleplerine, zaman zaman da kurumlar içindeki “gönüllü” iyilik oluşumlarının da talep etmeleri durumunda elimizdeki imkanları seferber etmeyi bir görev biliyoruz. Bu kez de desteğimiz FMV Işık Üniversitesi öğrencilerinin gayreti içindi. Fevziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi Öğrenci Kulüplerinden olan “Sosyal Sorumluluk Projeleri Kulübü”,  2009 yılından beri “BATIDAN DOĞUYA IŞIKLIYIZ” isimli bir proje yürütmektedir.   BU YIL KONYALI ÖĞRENCİLERE Projenin bu yılki hedefinde Konya ili,  Yunak İlçesinde bulunan Turgut İlköğretim Okulu’nun bina tadilatı ve eğitim materyalinin iyileştirilmesi vardı. Bu nedenle oluşturulan program doğrultusunda, Derneğimizden de  “anaokulu sınıfının rehabilitasyonu” konusunda destek talep edilmiştir. Bu talep ardından harekete geçen Derneğimiz, Anaokulu Sınıfında bulunması gereken demirbaş ve eğitici malzemeleri, hayırsever sponsorları vasıtası ile temin ederek, “BATIDAN DOĞUYA IŞIKLIYIZ” projesi kapsamında Konya İli, Yunak İlçesinde bulunan Turgut İlköğretim Okulunda kullanılmak üzere “Sosyal Sorumluluk Projeleri Kulübü” yöneticilerine kargo ile iletmiştir. Kulüp Yönetici ve üyelerine gösterdikleri duyarlıktan, hayırsever sponsorlarımıza da bizlere duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyoruz. “ sözlerine yer verdi.  
Darıca Yaşlılar Derneği çeşitli kurum ve kuruluşların projeleri kapsamında kendilerine yöneltilen taleplere kayıtsız kalmıyor. Darıca Yaşlılar Derneği’nin son desteği FMV Işık Üniversitesi öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesine destek vermesi ile sürdü.

 

Darıca Yaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Sekban konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği olarak, tüzüğümüzde yer alan faaliyetlerin yanında zaman zaman mülki ve idari amirlerden gelen destek taleplerine, zaman zaman da kurumlar içindeki “gönüllü” iyilik oluşumlarının da talep etmeleri durumunda elimizdeki imkanları seferber etmeyi bir görev biliyoruz. Bu kez de desteğimiz FMV Işık Üniversitesi öğrencilerinin gayreti içindi. Fevziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi Öğrenci Kulüplerinden olan “Sosyal Sorumluluk Projeleri Kulübü”,  2009 yılından beri “BATIDAN DOĞUYA IŞIKLIYIZ” isimli bir proje yürütmektedir.

 

BU YIL KONYALI ÖĞRENCİLERE

Projenin bu yılki hedefinde Konya ili,  Yunak İlçesinde bulunan Turgut İlköğretim Okulu’nun bina tadilatı ve eğitim materyalinin iyileştirilmesi vardı. Bu nedenle oluşturulan program doğrultusunda, Derneğimizden de  “anaokulu sınıfının rehabilitasyonu” konusunda destek talep edilmiştir. Bu talep ardından harekete geçen Derneğimiz, Anaokulu Sınıfında bulunması gereken demirbaş ve eğitici malzemeleri, hayırsever sponsorları vasıtası ile temin ederek, “BATIDAN DOĞUYA IŞIKLIYIZ” projesi kapsamında Konya İli, Yunak İlçesinde bulunan Turgut İlköğretim Okulunda kullanılmak üzere “Sosyal Sorumluluk Projeleri Kulübü” yöneticilerine kargo ile iletmiştir. Kulüp Yönetici ve üyelerine gösterdikleri duyarlıktan, hayırsever sponsorlarımıza da bizlere duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyoruz. “ sözlerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.