GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca yasağa uyuyor

Darıca 24.05.2020 - 16:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca yasağa uyuyor

TEBRİKLER DARICA!

İçişleri Bakanlığı’nca 81 ilde ilan edilen sokağa çıkma yasağına Darıca’da uyuluyor. Darıca’da sokağa çıkma yasağının ikinci gününde de cadde ve sokaklar boşaldı. Bayram olmasına rağmen, yasağa riayet ederek evlerinde kalan Darıcalılar emniyet güçlerinden takdir topladı. Denetimlerini uygulama noktaları dışında havadan drone ile de yapan polis ekipleri Darıca’da huzur ve güvenliği sağladı. VİDEO'YA TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ
TEBRİKLER DARICA!

İçişleri Bakanlığı’nca 81 ilde ilan edilen sokağa çıkma yasağına Darıca’da uyuluyor.
Darıca’da sokağa çıkma yasağının ikinci gününde de cadde ve sokaklar boşaldı. Bayram olmasına rağmen, yasağa riayet ederek evlerinde kalan Darıcalılar emniyet güçlerinden takdir topladı. Denetimlerini uygulama noktaları dışında havadan drone ile de yapan polis ekipleri Darıca’da huzur ve güvenliği sağladı.

VİDEO'YA TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.