Darıca’yı imar edeceğiz!

Darıca 30.07.2019 - 08:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’yı imar edeceğiz!

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Başkan Vekili Mevlüt Kocagöz ile birlikte Abdi İpekçi Mahallesi Muhtarı İsmail Aydın’ı ziyaret etti. Ziyarette mahalleye dair talep ve beklentilerini dinleyen Başkan Acay, Darıca’da hizmet kalitesini daha da artıracaklarını söyledi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Muhtarlarla uyum ve koordinasyonunun büyük önemi olduğunu vurgulayarak, mahalle muhtarlarımız halkımızla aramızda köprü aynı zamanda gözümüz kulağımız. Muhtarlarımızla daima istişare edip, ilçemizdeki talep ve beklentileri en aza indirerek, el birliğiyle Darıca’yı imar etmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.  MAHALLEMİZİN TALEPLERİNİ BİLİYORUZ Muhtar Aydın AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve Başkan Vekili Mevlüt Kocagöz’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, “Mahallemizin sorunlarını ve taleplerini çok iyi biliyoruz. Daima sorunları en aza indirmek için çalışıyoruz. Gerek ilçe başkanımız, gerek belediye başkanımız gerekli özveriyi göstererek mahallelerimizde gerekli yatırımları sağlıyorlar. Bu kapsamda Mahalle ayrımı gözetmeksizin sürekli değişim ve gelişim için el birliği ile çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Bu vesile kendilerine hem ziyaretleri için hem de gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür ediyorum” diye konuştu. HABER: KÜBRA AKABALI

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Başkan Vekili Mevlüt Kocagöz ile birlikte Abdi İpekçi Mahallesi Muhtarı İsmail Aydın’ı ziyaret etti. Ziyarette mahalleye dair talep ve beklentilerini dinleyen Başkan Acay, Darıca’da hizmet kalitesini daha da artıracaklarını söyledi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Muhtarlarla uyum ve koordinasyonunun büyük önemi olduğunu vurgulayarak, mahalle muhtarlarımız halkımızla aramızda köprü aynı zamanda gözümüz kulağımız. Muhtarlarımızla daima istişare edip, ilçemizdeki talep ve beklentileri en aza indirerek, el birliğiyle Darıca’yı imar etmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 MAHALLEMİZİN TALEPLERİNİ BİLİYORUZ

Muhtar Aydın AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve Başkan Vekili Mevlüt Kocagöz’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, “Mahallemizin sorunlarını ve taleplerini çok iyi biliyoruz. Daima sorunları en aza indirmek için çalışıyoruz. Gerek ilçe başkanımız, gerek belediye başkanımız gerekli özveriyi göstererek mahallelerimizde gerekli yatırımları sağlıyorlar. Bu kapsamda Mahalle ayrımı gözetmeksizin sürekli değişim ve gelişim için el birliği ile çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Bu vesile kendilerine hem ziyaretleri için hem de gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.