“Darıca’yı marka şehir yapacağız”

Darıca 08.10.2020 - 20:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Darıca’yı marka şehir yapacağız”

Park Bahçeler Müdürlüğünde çalışan belediye personeli ile bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bu kadim şehrin insanına hep birlikte hizmet edip, şehrimizi hep birlikte kalkındırıp, marka şehir yapacağız” dedi.  Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Park Bahçeler Müdürlüğünde çalışan belediye personeli ile bir araya geldi. Daha temiz ve daha yeşil bir Darıca için çalışan ekip arkadaşları ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Bıyık, “Bizler her birimimizde görev yapan odacılarımızla, çaycılarımızla, teknisyenimizle, mühendisimizle, operatörümüzle, şoförümüzle, memurumuzla, müdürümüzle büyük bir aileyiz. Bu ailenin fertleri olarak yaptığımız işi en güzel şekilde yapacağız. Hangi işi yapıyorsak en güzelini, en kalitelisini yapacağız. Bu şehrin daha sağlıklı daha yaşanabilir bir kent olması için el birliğiyle çalışıyoruz” diye konuştu.  MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ “Özverili ve fedakarca vatandaşlarımıza hizmet götürmek için gece gündüz çalışan çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum” diyen Başkan Bıyık konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Bu konuda halkımızın omuzlarımıza yüklediği önemli bir yük var. Bu kadim şehrin insanına hep birlikte hizmet edip, şehrimizi hep birlikte kalkındırıp, marka şehir yapacağız. Darıca’mızın her köşesine hizmet elimiz dokunacak. Göreve geldiğimiz günden bu yana gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizle daha yaşanabilir bir Darıca için çalışmaya devam edeceğiz.”

Park Bahçeler Müdürlüğünde çalışan belediye personeli ile bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bu kadim şehrin insanına hep birlikte hizmet edip, şehrimizi hep birlikte kalkındırıp, marka şehir yapacağız” dedi. 
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Park Bahçeler Müdürlüğünde çalışan belediye personeli ile bir araya geldi. Daha temiz ve daha yeşil bir Darıca için çalışan ekip arkadaşları ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Bıyık, “Bizler her birimimizde görev yapan odacılarımızla, çaycılarımızla, teknisyenimizle, mühendisimizle, operatörümüzle, şoförümüzle, memurumuzla, müdürümüzle büyük bir aileyiz. Bu ailenin fertleri olarak yaptığımız işi en güzel şekilde yapacağız. Hangi işi yapıyorsak en güzelini, en kalitelisini yapacağız. Bu şehrin daha sağlıklı daha yaşanabilir bir kent olması için el birliğiyle çalışıyoruz” diye konuştu. 
MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ
“Özverili ve fedakarca vatandaşlarımıza hizmet götürmek için gece gündüz çalışan çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum” diyen Başkan Bıyık konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Bu konuda halkımızın omuzlarımıza yüklediği önemli bir yük var. Bu kadim şehrin insanına hep birlikte hizmet edip, şehrimizi hep birlikte kalkındırıp, marka şehir yapacağız. Darıca’mızın her köşesine hizmet elimiz dokunacak. Göreve geldiğimiz günden bu yana gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizle daha yaşanabilir bir Darıca için çalışmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.