19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’yla el sıkıştı Altay’a gitti

Spor 18.06.2018 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’yla el sıkıştı Altay’a gitti

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği, geçtiğimiz günlerde el sıkıştığı Alper Avcı’nın Altay ile anlaşmasının ardından gözünü diğer adaylara çevirdi. Genç ve başarıya aç teknik direktörleri radarına alan sarı yeşilliler, Cuma gününe kadar yeni teknik direktörünü belirleyecek.

2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin teknik direktör arayışındaki seçeneklerinin ilk sırasında yer alan Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı 1.Lig ekibi Altay ile prensip anlaşmasına vardı. Geride bıraktığımız hafta Darıca G.B Sportif Direktörü İlter Kasap ile görüşen Avcı, sarı yeşilli temsilcimize ‘evet’ dese de Darıca G.B’deki belirsizlik süreci Avcı’nın Darıca ile anlaşmasının resmiyetine kavuşmasına engel oldu. Bu gelişme sonrasında Altay Sportif Direktörü Özden Töraydın'la bir araya geldiği öğrenilen 36 yaşındaki teknik adamın yarın siyah-beyazlı kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor. KASAP YARIN GELİYOR Memleketi Trabzon’da bulunan Darıca G.B Sportif Direktörü İlter Kasap’ın yarın Darıca’ya geleceği öğrenilirken, Kasap’ın yeniden yönetimle masaya oturarak teknik direktör adaylarını masaya yatırması bekleniyor. Kulübün yapısına uygun, genç ve başarıya aç bir teknik direktörle çalışmak isteyen Kasap’ın, yönetimle istişare yaparak ortak bir kararla en doğru ismi Darıca G.B’ye kazandırmak istediği öğrenildi.
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Darıca Gençlerbirliği, geçtiğimiz günlerde el sıkıştığı Alper Avcı’nın Altay ile anlaşmasının ardından gözünü diğer adaylara çevirdi. Genç ve başarıya aç teknik direktörleri radarına alan sarı yeşilliler, Cuma gününe kadar yeni teknik direktörünü belirleyecek.

2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin teknik direktör arayışındaki seçeneklerinin ilk sırasında yer alan Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı 1.Lig ekibi Altay ile prensip anlaşmasına vardı. Geride bıraktığımız hafta Darıca G.B Sportif Direktörü İlter Kasap ile görüşen Avcı, sarı yeşilli temsilcimize ‘evet’ dese de Darıca G.B’deki belirsizlik süreci Avcı’nın Darıca ile anlaşmasının resmiyetine kavuşmasına engel oldu. Bu gelişme sonrasında Altay Sportif Direktörü Özden Töraydın'la bir araya geldiği öğrenilen 36 yaşındaki teknik adamın yarın siyah-beyazlı kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor.

KASAP YARIN GELİYOR

Memleketi Trabzon’da bulunan Darıca G.B Sportif Direktörü İlter Kasap’ın yarın Darıca’ya geleceği öğrenilirken, Kasap’ın yeniden yönetimle masaya oturarak teknik direktör adaylarını masaya yatırması bekleniyor. Kulübün yapısına uygun, genç ve başarıya aç bir teknik direktörle çalışmak isteyen Kasap’ın, yönetimle istişare yaparak ortak bir kararla en doğru ismi Darıca G.B’ye kazandırmak istediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.