Darıca Yoksa Akbaş Var

Darıca 11.09.2017 - 08:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Yoksa Akbaş Var

Ersun Yanal, sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Jan Darıca'nın yokluğunda savunmada Mustafa Akbaş'a görev verdi.

Trabzonspor teknik direktörü  Ersun Yanal,  Gençlerbirliği karşısında yeni transferlerden Arjantinli Jose Sosa'ya ilk 11'de şans tanıdı. 3 DEĞİŞİKLİK Ersun Yanal, Gençlerbirliği 11'inde ligde son oynanan Göztepe maçının 11'inden farklı olarak 3 değişikliğe gitti.  Ersun Yanal, Bongonda'nın yerine Sosa'ya, Durica'nın yerine  Mustafa Akbaş'a, Rodallega'nın yerine ise ligin 2'nci haftasında oynanan  Fenerbahçe karşılaşmasında sakatlanan ve tedavisi tamamlanan  Burak Yılmaz'a görev verdi. VOLKAN ŞEN KADRODA YOKTU Sakat olan Durica, yeni transfer  Volkan Şen, genç oyuncular Uğurcan, Abdurrahim ve Batuhan ise kadroda yer almadı. MUSTAFA AKBAŞ 176 GÜN SONRA Ersun Yanal, sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Jan  Darıca'nın yokluğunda savunmada  Mustafa Akbaş'a görev verdi. Bordo mavili forma ile en son 2016-17 sezonunda ligin 25'inci haftasındaki  Galatasaray maçında oynayan Mustafa,  Gençlerbirliği karşılaşmasıyla 176 gün sonra sahaya çıktı. CASTİLLO BU SEZON İLK DEFA Trabzonspor'da menisküs ameliyatı olan ve ligin ilk 3 haftasında forma giyemeyen Kolombiyalı oyuncu Fabian Castillo, tedavisinin ardından  Gençlerbirliği maçının kadrosunda yer aldı. BURAK YILMAZ'A 61 CELL HATTI Trabzonspor'un haberleşme ortaklarından  Turkcell,  Gençlerbirliği maçı öncesi yıldız golcü  Burak Yılmaz'a özel bir telefon numarası hediye etti. 0561 ile başlayan ve sonu 17 17 olarak sona eren telefon numarası maç öncesinde  Burak Yılmaz'a hediye edildi. TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI Trabzonsporlu taraftarlar, Süper Lig'in 4'üncü haftasında  Gençlerbirliğikarşısında takımlarını yalnız bırakmadı. Bu maça yoğun ilgi gösteren bordo mavili taraftarlar, tribünlerin önemli kısmını doldurdu, ayrıca yeni transferler Hubocan ve Sosa'ya da karşılaşma öncesi sevgi gösterilerinde bulundu. AZ SAYIDA GENÇLERBİRLİĞİ TARAFTARI Karşılaşmayı az sayıda  Gençlerbirliği taraftarları da kendilerine ayrılan tribünde takip etti. 
Ersun Yanal, sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Jan Darıca'nın yokluğunda savunmada Mustafa Akbaş'a görev verdi.

Trabzonspor teknik direktörü  Ersun Yanal,  Gençlerbirliği karşısında yeni transferlerden Arjantinli Jose Sosa'ya ilk 11'de şans tanıdı.

3 DEĞİŞİKLİK

Ersun Yanal, Gençlerbirliği 11'inde ligde son oynanan Göztepe maçının 11'inden farklı olarak 3 değişikliğe gitti.  Ersun Yanal, Bongonda'nın yerine Sosa'ya, Durica'nın yerine  Mustafa Akbaş'a, Rodallega'nın yerine ise ligin 2'nci haftasında oynanan  Fenerbahçe karşılaşmasında sakatlanan ve tedavisi tamamlanan  Burak Yılmaz'a görev verdi.

VOLKAN ŞEN KADRODA YOKTU

Sakat olan Durica, yeni transfer  Volkan Şen, genç oyuncular Uğurcan, Abdurrahim ve Batuhan ise kadroda yer almadı.

MUSTAFA AKBAŞ 176 GÜN SONRA

Ersun Yanal, sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Jan  Darıca'nın yokluğunda savunmada  Mustafa Akbaş'a görev verdi. Bordo mavili forma ile en son 2016-17 sezonunda ligin 25'inci haftasındaki  Galatasaray maçında oynayan Mustafa,  Gençlerbirliği karşılaşmasıyla 176 gün sonra sahaya çıktı.

CASTİLLO BU SEZON İLK DEFA

Trabzonspor'da menisküs ameliyatı olan ve ligin ilk 3 haftasında forma giyemeyen Kolombiyalı oyuncu Fabian Castillo, tedavisinin ardından  Gençlerbirliği maçının kadrosunda yer aldı.

BURAK YILMAZ'A 61 CELL HATTI

Trabzonspor'un haberleşme ortaklarından  Turkcell,  Gençlerbirliği maçı öncesi yıldız golcü  Burak Yılmaz'a özel bir telefon numarası hediye etti. 0561 ile başlayan ve sonu 17 17 olarak sona eren telefon numarası maç öncesinde  Burak Yılmaz'a hediye edildi.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI

Trabzonsporlu taraftarlar, Süper Lig'in 4'üncü haftasında  Gençlerbirliğikarşısında takımlarını yalnız bırakmadı. Bu maça yoğun ilgi gösteren bordo mavili taraftarlar, tribünlerin önemli kısmını doldurdu, ayrıca yeni transferler Hubocan ve Sosa'ya da karşılaşma öncesi sevgi gösterilerinde bulundu.

AZ SAYIDA GENÇLERBİRLİĞİ TARAFTARI

Karşılaşmayı az sayıda  Gençlerbirliği taraftarları da kendilerine ayrılan tribünde takip etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.