GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca Zabıtadan Kaçakçılara Suçüstü

Darıca 21.08.2019 - 17:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Zabıtadan Kaçakçılara Suçüstü

Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kaçak avlanan 4 adet saka kuşunu, doğaya saldı.

Kaçak avcılık yapıldığı yönünde gelen bir ihbarı değerlendiren Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaptığı operasyonda kaçak avlandığı tespit edilen 4 adet saka kuşu ile birlikte av malzemelerine el konuldu. Zabıta ekiplerinin bölgede yaptığı araştırmada ise kaçak avcılık yapan kişilere ulaşılamadı. DOĞAYA SALINDI Türkiye'nin taraf olduğu Uluslararası BERN Sözleşmesince koruma altında olduğu bildirilen saka kuşları, Zabıta Müdürlüğü’nde koruma altına alındıktan sonra Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk ve Orman ve Şu İşleri Bakanlığı Kocaeli 1. Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından doğaya salındı. Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, ihbarı yapan vatandaşlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederken, Zabıta Müdürlüğü Ekipleri olayla ilgili araştırmanın devam ettiğini ifade ettiler.
Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kaçak avlanan 4 adet saka kuşunu, doğaya saldı.

Kaçak avcılık yapıldığı yönünde gelen bir ihbarı değerlendiren Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaptığı operasyonda kaçak avlandığı tespit edilen 4 adet saka kuşu ile birlikte av malzemelerine el konuldu. Zabıta ekiplerinin bölgede yaptığı araştırmada ise kaçak avcılık yapan kişilere ulaşılamadı.

DOĞAYA SALINDI

Türkiye'nin taraf olduğu Uluslararası BERN Sözleşmesince koruma altında olduğu bildirilen saka kuşları, Zabıta Müdürlüğü’nde koruma altına alındıktan sonra Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk ve Orman ve Şu İşleri Bakanlığı Kocaeli 1. Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından doğaya salındı. Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, ihbarı yapan vatandaşlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederken, Zabıta Müdürlüğü Ekipleri olayla ilgili araştırmanın devam ettiğini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.