Darıca Kaymakamından Seymen Kolejine Ziyaret

Darıca 09.01.2015 - 17:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Darıca Kaymakamından Seymen Kolejine Ziyaret

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Seymen Koleji"ni ziyaret etti.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Seymen Koleji"ni ziyaret etti. Ziyarette Öğrenci Velisi Yusuf Güven, Genel Müdür Murat Kaya, Anadolu Lisesi Müdürü İrfan Yılmaz, İlkokul Müdürü Merve Tan hazır bulundular. Kaymakam Ömer Karaman; "Seymen Kolejine iadeyi ziyaretimle başarılı çalışmalarından dolayı tebriklerimi sunuyorum.Seymen Koleji başarılı idarecileri, kadrosu ve yönetimiyle ilçemizin ve ilimizin eğitim kalitesini ileri düzeylere her zaman çıkarmayı başarmış, örnek çalışmalarıyla ogrencilerimizin ve vatandaşlarımızı aydınlatan kurum olarak hertürlü takdiri hak etmektedir. İlçemize yaptıkları yeni okul yerleşkesiyle bölgemize yeni değerler kazandırmaktadır. Bizlerde böylesine başarılı çalışmaları destekleyerek Darıcamızı daha da cazibe merkezi haline getireceğiniz. Başta Genel Müdür Murat Kaya olmak üzere örnek çalışmalara emek veren her kurum çalışanını gönülden kutluyorum." Genel Müdür Murat Kaya; " Sayın Kaymakamımızın tatil gününde dahi bizelere sunduğu aktif enerji, yarattığı heyecan ve değerli düşünceleri bizlerinde motivasyonunu arttırmaktadır. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine saygılarımızı sunar, teşekkür ederiz. Özel Seymen ailesi olarak gerek Kocaeli gerekse Darıca Yerleşkemizle eğitimde kaliteden ödün vermeksizin kurumsal ilkelerimiz ışığında Darıcamıza 1200 öğrencilik 50 derslikli yeni bir okul kazandırmanın heyecanıyla daha çok çalışmaktayız. Şuan da okul inşaatımızın büyük bir bölümü tamamlanmış olup haziran ayına kadar taşınma aşamasına gelmiş olacağız. Bölgemizin her yönden en donanımlı okulu olarak hizmet üretmeye devam edeceğiz."
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Seymen Koleji"ni ziyaret etti.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Seymen Koleji"ni ziyaret etti. Ziyarette Öğrenci Velisi Yusuf Güven, Genel Müdür Murat Kaya, Anadolu Lisesi Müdürü İrfan Yılmaz, İlkokul Müdürü Merve Tan hazır bulundular. Kaymakam Ömer Karaman; "Seymen Kolejine iadeyi ziyaretimle başarılı çalışmalarından dolayı tebriklerimi sunuyorum.Seymen Koleji başarılı idarecileri, kadrosu ve yönetimiyle ilçemizin ve ilimizin eğitim kalitesini ileri düzeylere her zaman çıkarmayı başarmış, örnek çalışmalarıyla ogrencilerimizin ve vatandaşlarımızı aydınlatan kurum olarak hertürlü takdiri hak etmektedir. İlçemize yaptıkları yeni okul yerleşkesiyle bölgemize yeni değerler kazandırmaktadır. Bizlerde böylesine başarılı çalışmaları destekleyerek Darıcamızı daha da cazibe merkezi haline getireceğiniz. Başta Genel Müdür Murat Kaya olmak üzere örnek çalışmalara emek veren her kurum çalışanını gönülden kutluyorum."

Genel Müdür Murat Kaya; " Sayın Kaymakamımızın tatil gününde dahi bizelere sunduğu aktif enerji, yarattığı heyecan ve değerli düşünceleri bizlerinde motivasyonunu arttırmaktadır. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine saygılarımızı sunar, teşekkür ederiz. Özel Seymen ailesi olarak gerek Kocaeli gerekse Darıca Yerleşkemizle eğitimde kaliteden ödün vermeksizin kurumsal ilkelerimiz ışığında Darıcamıza 1200 öğrencilik 50 derslikli yeni bir okul kazandırmanın heyecanıyla daha çok çalışmaktayız. Şuan da okul inşaatımızın büyük bir bölümü tamamlanmış olup haziran ayına kadar taşınma aşamasına gelmiş olacağız. Bölgemizin her yönden en donanımlı okulu olarak hizmet üretmeye devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.