19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıcalı Atlete Hocası Güvenmemiş ama

Spor 23.07.2017 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıcalı Atlete Hocası Güvenmemiş ama

U20 Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası, 10 bin metrede 31: 12.18'lik derecesi ile bronz madalya kazanan milli atlet Sezgin Ataç: "Spor lisesinde senden bir şey olmaz diyen hocama kendimi ispatladım. Madalyayı kazanmama en çok o sevindi' 'dedi.

İtalya'nın Grosseto kentinde gerçekleştirilen U20  Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonasında ilk defa bir  Avrupa Şampiyonası'nda kürsüye çıktığını belirten Ataç, atletizme nasıl başladığını anlattı:  "Öncelikle dünkü madalyamı bugün aldım ve çok mutluyum. Spor lisesinde okuduğumda öğretmenim beni hiç görmezdi. Sürekli diğer akadaşlarımın başarılarından bahsederdi. Ben koşuyordum ama sadece okuldaydı. Birgün hocama tüm arkadaşlarımdan bahsediyorsun ama beni neden görmüyorsun dedim. Hocam senden bir şey olmaz dedi ve gitti. Bu benim çok zoruma gitti. O gün yemin ettim. Birgün milli takıma seçilecem, madalya kazanacağım ve hocamı arayacağım. Bunu başardım ve hocamı aradım. İnanın benden çok o sevindi ve özür diledi. Atletizme başlamama neden olan hocama, kendi antrenörüme ve federasyon başkanımız  Fatih Çintimar'a çok teşekkür ediyorum. Bugün buralarda isem onların sayesinde" Örnek aldığı sporcu sorusuna ise Sezgin Ataç: "Kendi anrenörüm ve Halil Akkaş gibi bir sporcu olmak istiyorum. İnşallah günü geldiğinde 10 bin metrenin geçilmezi olmak ve Ülkeme madalyalar kazandırmak istiyorum. Sporcusu olduğum  Darıca Belediyespor Kulübüne çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - Grosseto
U20 Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası, 10 bin metrede 31: 12.18'lik derecesi ile bronz madalya kazanan milli atlet Sezgin Ataç: "Spor lisesinde senden bir şey olmaz diyen hocama kendimi ispatladım. Madalyayı kazanmama en çok o sevindi' 'dedi.

İtalya'nın Grosseto kentinde gerçekleştirilen U20  Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonasında ilk defa bir  Avrupa Şampiyonası'nda kürsüye çıktığını belirten Ataç, atletizme nasıl başladığını anlattı: 

"Öncelikle dünkü madalyamı bugün aldım ve çok mutluyum. Spor lisesinde okuduğumda öğretmenim beni hiç görmezdi. Sürekli diğer akadaşlarımın başarılarından bahsederdi. Ben koşuyordum ama sadece okuldaydı. Birgün hocama tüm arkadaşlarımdan bahsediyorsun ama beni neden görmüyorsun dedim. Hocam senden bir şey olmaz dedi ve gitti. Bu benim çok zoruma gitti. O gün yemin ettim. Birgün milli takıma seçilecem, madalya kazanacağım ve hocamı arayacağım. Bunu başardım ve hocamı aradım. İnanın benden çok o sevindi ve özür diledi. Atletizme başlamama neden olan hocama, kendi antrenörüme ve federasyon başkanımız  Fatih Çintimar'a çok teşekkür ediyorum. Bugün buralarda isem onların sayesinde"

Örnek aldığı sporcu sorusuna ise Sezgin Ataç: "Kendi anrenörüm ve Halil Akkaş gibi bir sporcu olmak istiyorum. İnşallah günü geldiğinde 10 bin metrenin geçilmezi olmak ve Ülkeme madalyalar kazandırmak istiyorum. Sporcusu olduğum  Darıca Belediyespor Kulübüne çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - Grosseto

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.