Darıcalı esnafın belalısı yakalandı!

Darıca 11.01.2017 - 11:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıcalı esnafın belalısı yakalandı!

Darıca'da işyerlerine dadanarak gıda maddeleri çalan hırsız, son işinde sucuk, salam, tavuk, peynir ve reçel gibi ürünleri götürmek üzereyken suçüstü yakalandı.

Darıca’da son zamanlarda artan işyeri hırsızlıkları nedeniyle   esnafın  şikayetlerini değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı  Asayiş Ekipleri, yaptığı çalışmalar sonrası hırsızlık şüphelisini teşhis ederek takibe aldı.Darıca’nın merkezindeki  üç ayrı işyerine girerek gıda maddeleri çaldığı tespit edilen  42 yaşındaki  T.B., son işinde bir kasap dükkanı ile  çay ocağına girdi. Kasap dükkanından sucuk, salam ve tavuk gibi gıda maddelerini  çalan T.B., girdiği çay ocağından da  çeşitli toz içecekleri alarak kaçmak istedi.   Her zamanki gibi kaçacağını sanan  T.B., takip edildiğinden habersiz yolda yürürken, çaldığı gıda maddeleriyle birlikte yakalandı. Emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan T.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.       KAYNAK: DARICA GAZETESİ  
Darıca'da işyerlerine dadanarak gıda maddeleri çalan hırsız, son işinde sucuk, salam, tavuk, peynir ve reçel gibi ürünleri götürmek üzereyken suçüstü yakalandı.

Darıca’da son zamanlarda artan işyeri hırsızlıkları nedeniyle   esnafın  şikayetlerini değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı  Asayiş Ekipleri, yaptığı çalışmalar sonrası hırsızlık şüphelisini teşhis ederek takibe aldı.Darıca’nın merkezindeki  üç ayrı işyerine girerek gıda maddeleri çaldığı tespit edilen  42 yaşındaki  T.B., son işinde bir kasap dükkanı ile  çay ocağına girdi. Kasap dükkanından sucuk, salam ve tavuk gibi gıda maddelerini  çalan T.B., girdiği çay ocağından da  çeşitli toz içecekleri alarak kaçmak istedi.   Her zamanki gibi kaçacağını sanan  T.B., takip edildiğinden habersiz yolda yürürken, çaldığı gıda maddeleriyle birlikte yakalandı. Emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan T.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

 

KAYNAK: DARICA GAZETESİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.