Darıcalı İşadamına Büyük tepki

Darıca 21.11.2017 - 19:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıcalı İşadamına Büyük tepki

Hem dünyada hem  Türkiye'de meşhur olan kasap Nusret  Gökçe, paylaştığı son video ile tepki topladı. "SENİN SAĞA SOLA ATTIĞIN ETLERLE AİLE DOYAR" Videoda eti kesip kesip sağa sola atan Nusret'e takipçileri çok kızdı. Nusret'e gelen yorumlar arasında "Millet et bulamazken sen eti temizleyeceğim diye yarısını sağa sola attın", "Senin attığın etlerle bir aile doyar", "Bir kere de fakiri doyur" yorumu yağdı. İşte gelen yorumlar:

Hem dünyada hem  Türkiye'de meşhur olan kasap Nusret  Gökçe, paylaştığı son video ile tepki topladı.

"SENİN SAĞA SOLA ATTIĞIN ETLERLE AİLE DOYAR"

Videoda eti kesip kesip sağa sola atan Nusret'e takipçileri çok kızdı. Nusret'e gelen yorumlar arasında "Millet et bulamazken sen eti temizleyeceğim diye yarısını sağa sola attın", "Senin attığın etlerle bir aile doyar", "Bir kere de fakiri doyur" yorumu yağdı.

İşte gelen yorumlar:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.