19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıcalı Karslılar Öztürk’ü ağırladı

Darıca 13.02.2016 - 15:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıcalı Karslılar Öztürk’ü ağırladı

Dış İlişkilerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz ve beraberinde CHP Darıca İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Darıca Karslılar Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Darıca Karslılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Aytekin, “Darıca’da örfümüzü adetimizi korumaya uygulamaya devam ediyoruz. Projelerimiz var. Özellikle “Evde Bakım Projesi” ilçe protokolümüz ve hemşerilerimiz tarafından ilgi görüyor. Bu tür toplumsal projelerimizi ilçe geneline yaymak için çaba sarfediyoruz.”dedi. TÖRK,”ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR” Aytekin’n ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk,” Bu dernekte çok önemli çalışmalar yapılıyor. Bunu biliyorum. Vekilimiz Serhat’ın gerçek temsilcisidir. Burada hemşerilerimizle birlikte kendisini ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Kendisi siyasetin rantla değil, azimle, emekle, mücadele ile yapılmasının en önemli örnek ismidir.”dedi. DERNEKLERİ ÖNEMSİYORUM Dış İlişkilerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz dernek üyelerine yaptığı selamlama konuşmasında,” Sıcak karşılamanız beni morallendirdi. Buradan umutla İstanbul’a gideceğim. Dayanışma, yardımlaşma olunca görüşler bir yana itilir.O sorun için yumak olunur. Bu açıdan bu dernekleri çok önemsiyorum. Seçildikten sonra hayat farklılaşıyor.Kibir ve ego geliyor. Benim için bu durum aksi gelişti. Herkes odama rahatça gelebiliyor. Telefonla istediği gibi ulaşabiliyor. Bizler her şeyden önce Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız. Bu anlamda hepimiz aynıyız. Yardımlaşma Türk insanının yapısında vardır.”dedi.
Dış İlişkilerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz ve beraberinde CHP Darıca İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Darıca Karslılar Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Darıca Karslılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Aytekin, “Darıca’da örfümüzü adetimizi korumaya uygulamaya devam ediyoruz. Projelerimiz var. Özellikle “Evde Bakım Projesi” ilçe protokolümüz ve hemşerilerimiz tarafından ilgi görüyor. Bu tür toplumsal projelerimizi ilçe geneline yaymak için çaba sarfediyoruz.”dedi.

TÖRK,”ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR”

Aytekin’n ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk,” Bu dernekte çok önemli çalışmalar yapılıyor. Bunu biliyorum. Vekilimiz Serhat’ın gerçek temsilcisidir. Burada hemşerilerimizle birlikte kendisini ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Kendisi siyasetin rantla değil, azimle, emekle, mücadele ile yapılmasının en önemli örnek ismidir.”dedi.

DERNEKLERİ ÖNEMSİYORUM

Dış İlişkilerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz dernek üyelerine yaptığı selamlama konuşmasında,” Sıcak karşılamanız beni morallendirdi. Buradan umutla İstanbul’a gideceğim. Dayanışma, yardımlaşma olunca görüşler bir yana itilir.O sorun için yumak olunur. Bu açıdan bu dernekleri çok önemsiyorum. Seçildikten sonra hayat farklılaşıyor.Kibir ve ego geliyor. Benim için bu durum aksi gelişti. Herkes odama rahatça gelebiliyor. Telefonla istediği gibi ulaşabiliyor. Bizler her şeyden önce Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız. Bu anlamda hepimiz aynıyız. Yardımlaşma Türk insanının yapısında vardır.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.