19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıcalı Müdür'ün hayali gerçek oldu!

Eğitim 11.09.2020 - 12:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalı Müdür'ün hayali gerçek oldu!

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Okulu Müdürü Suat Yapıcıdan örnek davranış geldi. Müdür Yapıcı okul bahçesinde kötü görüntü veren duvarları Kocaeli Büyükşehir ve Darıca Belediyesinin katkılarıyla ağaçlandırarak alkış almayı başardı.  Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Okulu Müdürü Suat Yapıcı, okul duvarların yemyeşil hale getirdi. Yapıcı sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Uykumuzu kaçıracak hayallerimiz olmalı. Onlar hayata bakışımızı değiştirir. Ve bu heyecan bizi hayata karşı diri tutar. Bir kitapta okumuştum "Şayet geride iz bırakamazsak, bir gün hepimiz unutulup gideceğiz." diyordu, yazar. Ve iz bırakacak işler var olduğumuzu kanıtlar” diyerek hayallerini gerçekleştirdi.  PANDEMİYİ FIRSAT BİLDİK Yapıcı açıklamasında “Görev yaptığım okul bahçesinde sadece bir ağaç vardı. Ve bu durum hep içimizi acıtıyordu. Bu durumu ters yüz etmek için pandemi sürecini fırsata çevirip harekete geçtik. Bu harekete destek olan Kocaeli Büyükşehir ve Darıca Belediyesine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Çok meşakatli bir süreçti. Hayalimizi hayata geçirdiğimiz için bizde çok mutluyuz. Artık okulumuzda ağaca ve yeşile kavuştu. Şimdi yeni hayalleri uyandırma vakti.” İfadesini kullandı.

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Okulu Müdürü Suat Yapıcıdan örnek davranış geldi. Müdür Yapıcı okul bahçesinde kötü görüntü veren duvarları Kocaeli Büyükşehir ve Darıca Belediyesinin katkılarıyla ağaçlandırarak alkış almayı başardı. 
Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Okulu Müdürü Suat Yapıcı, okul duvarların yemyeşil hale getirdi. Yapıcı sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Uykumuzu kaçıracak hayallerimiz olmalı. Onlar hayata bakışımızı değiştirir. Ve bu heyecan bizi hayata karşı diri tutar. Bir kitapta okumuştum "Şayet geride iz bırakamazsak, bir gün hepimiz unutulup gideceğiz." diyordu, yazar. Ve iz bırakacak işler var olduğumuzu kanıtlar” diyerek hayallerini gerçekleştirdi. 
PANDEMİYİ FIRSAT BİLDİK
Yapıcı açıklamasında “Görev yaptığım okul bahçesinde sadece bir ağaç vardı. Ve bu durum hep içimizi acıtıyordu. Bu durumu ters yüz etmek için pandemi sürecini fırsata çevirip harekete geçtik. Bu harekete destek olan Kocaeli Büyükşehir ve Darıca Belediyesine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Çok meşakatli bir süreçti. Hayalimizi hayata geçirdiğimiz için bizde çok mutluyuz. Artık okulumuzda ağaca ve yeşile kavuştu. Şimdi yeni hayalleri uyandırma vakti.” İfadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.