19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıcalı öğrenciler derslerinden geri kalmıyor

Darıca 19.09.2020 - 11:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalı öğrenciler derslerinden geri kalmıyor

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu’nu ziyaret ederek, EBA Destek Noktası’nı yerinde inceleyip, 21 Eylül’de başlayacak yüz yüze eğitim hakkında bilgi aldı. Corona virüs salgını nedeni ile eğitimlerine uzaktan eğitim modeli ile evlerinde devam eden öğrenciler için Darıca’da EBA destek noktası kuruldu. EBA destek noktasında teknolojiye erişim eksikliği ve internet sorunu yaşayan öğrencilere gerekli imkanlar sunuldu. Darıca’da ise teknolojiye erişim eksikliği ve internet sorunu yaşayan öğrenciler için Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu ve Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu seçildi. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu’nu ziyaret ederek, EBA Destek Noktası’nı yerinde inceleyip, 21 Eylül’de başlayacak yüz yüze eğitim hakkında bilgi aldı. EKSİKLİKLERİ İNCELEDİK Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu’nda müdür ve öğretmenler ile görüş alışverişinde bulunarak okulda temin edilemeyen maske, dezenfektan ve temizlik malzemesi dağıtımını sağladı. EBA Destek Noktası ve okul hazırlıkları konusunda da bilgi alan Oğuz konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Uzaktan eğitim sürecinde bütün öğrencilerimizin uzaktan eğitimden kesintisiz faydalanabilmesi, internet erişimi ve bilgisayarı olmayan öğrencilerimizin uzaktan eğitimden eksiksiz yararlanabilmesi için Darıca’da oluşturulan EBA Destek Noktası Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu’nu ziyaret ederek eksiklikleri yerinde inceledik. EKSİKSİZ BAŞLAYACAKLAR Darıca’da internete erişemeyen ve teknoloji eksikliği yaşayan öğrencilerimiz derslerinden geri kalmayacak. Öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim almaları için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. 21 Eylül’de başlayacak olan yüz yüze eğitim için okulumuzda yapılan çalışmaları da inceleme fırsatı bulduk. 1. sınıf öğrencilerimiz, okullarına eksiksiz başlayacak. Velilerimizin çocukları bizlere emanet.” EBA DESTEK NOKTASI NEDİR? EBA destek noktasında öğrencilere dijital eğitim araçları ve geniş bant internet erişimi sunuluyor. Bu alanlar okulların tespit ettiği, evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmayan tüm öğrenciler tarafından kullanılabilecek.

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu’nu ziyaret ederek, EBA Destek Noktası’nı yerinde inceleyip, 21 Eylül’de başlayacak yüz yüze eğitim hakkında bilgi aldı.

Corona virüs salgını nedeni ile eğitimlerine uzaktan eğitim modeli ile evlerinde devam eden öğrenciler için Darıca’da EBA destek noktası kuruldu. EBA destek noktasında teknolojiye erişim eksikliği ve internet sorunu yaşayan öğrencilere gerekli imkanlar sunuldu. Darıca’da ise teknolojiye erişim eksikliği ve internet sorunu yaşayan öğrenciler için Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu ve Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu seçildi. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu’nu ziyaret ederek, EBA Destek Noktası’nı yerinde inceleyip, 21 Eylül’de başlayacak yüz yüze eğitim hakkında bilgi aldı.

EKSİKLİKLERİ İNCELEDİK

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu’nda müdür ve öğretmenler ile görüş alışverişinde bulunarak okulda temin edilemeyen maske, dezenfektan ve temizlik malzemesi dağıtımını sağladı. EBA Destek Noktası ve okul hazırlıkları konusunda da bilgi alan Oğuz konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Uzaktan eğitim sürecinde bütün öğrencilerimizin uzaktan eğitimden kesintisiz faydalanabilmesi, internet erişimi ve bilgisayarı olmayan öğrencilerimizin uzaktan eğitimden eksiksiz yararlanabilmesi için Darıca’da oluşturulan EBA Destek Noktası Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu’nu ziyaret ederek eksiklikleri yerinde inceledik.

EKSİKSİZ BAŞLAYACAKLAR

Darıca’da internete erişemeyen ve teknoloji eksikliği yaşayan öğrencilerimiz derslerinden geri kalmayacak. Öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim almaları için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. 21 Eylül’de başlayacak olan yüz yüze eğitim için okulumuzda yapılan çalışmaları da inceleme fırsatı bulduk. 1. sınıf öğrencilerimiz, okullarına eksiksiz başlayacak. Velilerimizin çocukları bizlere emanet.”

EBA DESTEK NOKTASI NEDİR?

EBA destek noktasında öğrencilere dijital eğitim araçları ve geniş bant internet erişimi sunuluyor. Bu alanlar okulların tespit ettiği, evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmayan tüm öğrenciler tarafından kullanılabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.