GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıcalı öğrencilerin karneleri Başkan Bıyık’tan!

Darıca 17.01.2020 - 18:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalı öğrencilerin karneleri Başkan Bıyık’tan!

2019-2020 yılı eğitim öğretim döneminde yarıyıl tatili karnelerin dağıtılmasıyla başladı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da Darıca protokolü ile birlikte Darıca’da karne dağıtarak öğrencilerin coşkusuna ortak oldu.

2019-2020 yılı eğitim öğretim döneminde yarıyıl tatili karnelerin dağıtılmasıyla başladı. Darıca’da karne dağıtım töreni Aslan Çimento İlkokulu’nda gerçekleşirken törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ile birlikte ilçe protokolü, öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, yarıyıl tatilinin hayırlı olmasını diledi.     BAŞKAN BIYIK’TAN KARNE ŞENLİĞİNE DAVET Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da karne dağıtım töreninde öğrencilerin ve ailelerin mutluluğuna ortak olurken yaptığı konuşmada öğrencileri Darıca Belediyesi’nin hazırladığı karne şenliğine davet etti. Başkan Muzaffer Bıyık, “Yarıyıl tatili başta eğitim camiasına, öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olsun. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı her zaman önemsiyoruz. Onların her zaman yanında olacağız. Yavrularımız bir dönem boyunca okula giderek, derslerine çalışarak tatili hak ettiler. Biz de Darıca Belediyesi olarak onların heyecanını ve mutluluğunu paylaşıyoruz. Öğrencilerimiz için Sömestr Karne Şenliği düzenledik. Tatil döneminde kendilerini geliştirebilmeleri ve güzel bir tatil dönemi geçirmeleri adına birbirinden güzel programlar hazırladık. Hepinizi karne şenliğimizdeki etkinliklere davet ediyorum. Herkese iyi tatiller” diye konuştu. ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI Daha sonra Darıca Kaymakamı Ömer Karaman da selamlama konuşması yaparak öğrencilere iyi tatiller diledi. Darıca’nın eğitimde başarı çıtasını yükselttiğini ifade eden Karaman, Darıca’nın eğitimde iyi bir yere geldiğini ifade etti. Konuşmaların ardından öğrencilerin hazırladığı gösteriler beğeni ile izlendi. Daha sonra Başkan Bıyık, Kaymakam Karaman ve Milli Eğitim Müdürü Oğuz ile protokol, öğrencilere karnelerini dağıttı.      
2019-2020 yılı eğitim öğretim döneminde yarıyıl tatili karnelerin dağıtılmasıyla başladı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da Darıca protokolü ile birlikte Darıca’da karne dağıtarak öğrencilerin coşkusuna ortak oldu.

2019-2020 yılı eğitim öğretim döneminde yarıyıl tatili karnelerin dağıtılmasıyla başladı. Darıca’da karne dağıtım töreni Aslan Çimento İlkokulu’nda gerçekleşirken törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ile birlikte ilçe protokolü, öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, yarıyıl tatilinin hayırlı olmasını diledi.

 

 

BAŞKAN BIYIK’TAN KARNE ŞENLİĞİNE DAVET

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da karne dağıtım töreninde öğrencilerin ve ailelerin mutluluğuna ortak olurken yaptığı konuşmada öğrencileri Darıca Belediyesi’nin hazırladığı karne şenliğine davet etti. Başkan Muzaffer Bıyık, “Yarıyıl tatili başta eğitim camiasına, öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olsun. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı her zaman önemsiyoruz. Onların her zaman yanında olacağız. Yavrularımız bir dönem boyunca okula giderek, derslerine çalışarak tatili hak ettiler. Biz de Darıca Belediyesi olarak onların heyecanını ve mutluluğunu paylaşıyoruz. Öğrencilerimiz için Sömestr Karne Şenliği düzenledik. Tatil döneminde kendilerini geliştirebilmeleri ve güzel bir tatil dönemi geçirmeleri adına birbirinden güzel programlar hazırladık. Hepinizi karne şenliğimizdeki etkinliklere davet ediyorum. Herkese iyi tatiller” diye konuştu.

ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI

Daha sonra Darıca Kaymakamı Ömer Karaman da selamlama konuşması yaparak öğrencilere iyi tatiller diledi. Darıca’nın eğitimde başarı çıtasını yükselttiğini ifade eden Karaman, Darıca’nın eğitimde iyi bir yere geldiğini ifade etti. Konuşmaların ardından öğrencilerin hazırladığı gösteriler beğeni ile izlendi. Daha sonra Başkan Bıyık, Kaymakam Karaman ve Milli Eğitim Müdürü Oğuz ile protokol, öğrencilere karnelerini dağıttı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.