19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıcalı öğretmen sorunları bakana anlattı

Darıca 21.07.2020 - 16:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıcalı öğretmen sorunları bakana anlattı

Darıcalı İngilizce öğretmeni Zülfiye Okumuş, öğrencilerin İngilizcesinin gelişmesi için başlatılan pilot uygulama hakkındaki sorun ve taleplerini Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a iletti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Zoom uygulaması üzerinden Türkiye geneli İngilizce Zümre Öğretmenleri toplantısı düzenledi. Toplantıya Eba Dijital İçerik Geliştirme ekibinde yer alan Darıcalı İngilizce öğretmeni Zülfiye Okumuş da katıldı. Bakan Selçuk, Milli Eğitim Bakanlığı’nın öğrencilerin daha iyi bir İngilizce eğitimi alabilmesi için başlattığı ve yüzbinlerce dijital İngilizce kitabının bulunduğu pilot My-On uygulamasını değerlendirdi. GERİ DÖNÜŞLER ÇOK GÜZEL OLDU Online toplantıda söz alan Darıcalı İngilizce öğretmeni Zülfiye Okumuş, “Bizler Haziran ayında My-On pilot uygulamasında yer aldık. Okulumuzda bu pilot uygulamada yer alınca velilerimizle aktif bir şekilde, işbirliği içinde çocuklarımızı biraz daha motive ederek uzaktan eğitim sürecinde olumlu şekilde katkıda bulunmaya çalıştık. Geri dönüşler oldukça güzel oldu. Çalışmalarımızı birebir takip etmiş olduk. Umarım önümüzdeki dönemde eğitim-öğretim hayatına geçirebileceğimiz güzel bir uygulama olur” dedi. HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ Öğretmenlerin her isteklerinin titizlikle değerlendirildiğini söyleyen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Biz hazırız desteğe. Yaygınlaşması, kalitesinin artması için her türlü desteğe hazırız. Yeter ki siz tavsiyede bulunun, proje yapın, geliştirin, zenginleştirin. Bu bizim için çok değerli. O yüzden de hem bu önerileri hem söylediğiniz problemleri çok değerli buluyoruz” diye konuştu.

Darıcalı İngilizce öğretmeni Zülfiye Okumuş, öğrencilerin İngilizcesinin gelişmesi için başlatılan pilot uygulama hakkındaki sorun ve taleplerini Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a iletti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Zoom uygulaması üzerinden Türkiye geneli İngilizce Zümre Öğretmenleri toplantısı düzenledi. Toplantıya Eba Dijital İçerik Geliştirme ekibinde yer alan Darıcalı İngilizce öğretmeni Zülfiye Okumuş da katıldı. Bakan Selçuk, Milli Eğitim Bakanlığı’nın öğrencilerin daha iyi bir İngilizce eğitimi alabilmesi için başlattığı ve yüzbinlerce dijital İngilizce kitabının bulunduğu pilot My-On uygulamasını değerlendirdi.

GERİ DÖNÜŞLER ÇOK GÜZEL OLDU

Online toplantıda söz alan Darıcalı İngilizce öğretmeni Zülfiye Okumuş, “Bizler Haziran ayında My-On pilot uygulamasında yer aldık. Okulumuzda bu pilot uygulamada yer alınca velilerimizle aktif bir şekilde, işbirliği içinde çocuklarımızı biraz daha motive ederek uzaktan eğitim sürecinde olumlu şekilde katkıda bulunmaya çalıştık. Geri dönüşler oldukça güzel oldu. Çalışmalarımızı birebir takip etmiş olduk. Umarım önümüzdeki dönemde eğitim-öğretim hayatına geçirebileceğimiz güzel bir uygulama olur” dedi.

HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

Öğretmenlerin her isteklerinin titizlikle değerlendirildiğini söyleyen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Biz hazırız desteğe. Yaygınlaşması, kalitesinin artması için her türlü desteğe hazırız. Yeter ki siz tavsiyede bulunun, proje yapın, geliştirin, zenginleştirin. Bu bizim için çok değerli. O yüzden de hem bu önerileri hem söylediğiniz problemleri çok değerli buluyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.